پیتزای بیکن گوساله با خمیر پولیش

ویدیو طرز تهیه پیتزای بیکن گوساله با خمیر پیش تخمیر (خمیر پولیش)

 

خمیر این پیتزا با متد پیش تخمیر یا Poolish درست میشه که یعنی یه مقدار برابر آب و آرد و مقدار اندکی مخمر رو مخلوط کرده بهش زمان می‌دیم حدود ۳ ساعت تا عملیات پیش تخمیر شروع بشه و  خمیر به اصطلاح اسفنجی میشه. خمیر درست شده به این روش طعم متفاوت تری از خمیر با مخمر عادی داره و واقعا خوشمزه ست.

 

قیمت غذاساز

تکمیلی 

  • زمان تهیه : ۳۰ تا ۶۰ دقیقه
  • مناسب برای ۲ نفر

 

برسادیس هفت کاره

ویدیو طرز تهیه پیتزای بیکن گوساله با خمیر پیش تخمیر

خردکن bersadis کاربردی ترین دستیار آشپزخانه

ویدیو طرز تهیه پیتزای بیکن گوساله

میگو پفکی

مرحله اول

مخمر و آرد را در آب بریزید. هم بزنید و اجازه دهید به مدت ۱۵ دقیقه استراحت کند.

دوپیازه میگو جنوبی

مرحله دوم

نمک ، عسل ، آب و خمیر مایه را به آرد اضافه و مخلوط کنید. اجازه دهید به مدت ۲ ساعت استراحت کند. در صورت تمایل می توانید برای آشنایی

کباب لقمه زعفرانی

مرحله سوم

خمیر را چندین بار تا کنید و یک قرص نان درست کنید. بگذارید تا حجم آن ۳ برابر شود.

سیب زمینی انگشتی

مرحله چهارم

با دست صاف کنید و خمیر را به اندازه یک صفحه پخت کش دهید. روی آن را با سس گوجه فرنگی بپوشانید.

مک اند چیز با پنیر چدار

مرحله پنجم

به مدت ۲۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بپزید و به صورت نواری برش دهید. روی آن پنیر و بیکن قرار دهید.

باسلوق سنتی ارومیه

چند نکته : 

  • می توانید به جای سس گوجه فرنگی از کنسرو گوجه فرنگی تازه استفاده کنید.
  • در این روش بیکن ها خام سرو می شود، شما میتوانید در انتها ۵ دقیقه در فر قرار دهید.
  • می توانید برای خمیر خود از پودر آماده خمیر پیتزا و یا پودر آماده خمیر پیتزا طعم دار استفاده کنید.

2 thoughts on “پیتزای بیکن گوساله با خمیر پولیش

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *