خمیر این پیتزا با متد پیش تخمیر یا Poolish درست میشه که یعنی یه مقدار برابر آب و آرد و مقدار اندکی مخمر رو مخلوط کرده بهش زمان میدیم حدود ۳ ساعت تا عملیات پیش تخمیر شروع بشه و خمیر به اصطلاح اسفنجی میشه. خمیر درست شده به این روش طعم متفاوت تری از خمیر با مخمر عادی داره و واقعا خوشمزه ست.
فهرست مطالب
مواد لازم پیتزا
- آب: ۲۰۰ میلی لیتر
- مخمر نان فرانسوی: ۱۰ گرم
- آرد: ۲۰۰ گرم
- عسل: ۵ گرم
- نمک: ۸ گرم
- آب: ۶۵میلی لیتر (برای مرحله دوم خمیر)
- آرد: ۱۳۰ گرم (برای مرحله دوم خمیر)
- بیکن گوساله: ۱۵۰ گرم
- سس گوجه فرنگی: به مقدار لازم
تکمیلی
- زمان تهیه : ۳۰ تا ۶۰ دقیقه
- مناسب برای ۲ نفر
ویدیو طرز تهیه پیتزای بیکن گوساله با خمیر پیش تخمیر
منبع ویدیو : یوتیوب
ویدیو طرز تهیه پیتزای بیکن گوساله
مرحله اول
مخمر و آرد را در آب بریزید. هم بزنید و اجازه دهید به مدت ۱۵ دقیقه استراحت کند.
مرحله دوم
نمک ، عسل ، آب و خمیر مایه را به آرد اضافه و مخلوط کنید. اجازه دهید به مدت ۲ ساعت استراحت کند.
مرحله سوم
خمیر را چندین بار تا کنید و یک قرص نان درست کنید. بگذارید تا حجم آن ۳ برابر شود.
مرحله چهارم
با دست صاف کنید و خمیر را به اندازه یک صفحه پخت کش دهید. روی آن را با سس گوجه فرنگی بپوشانید.
مرحله پنجم
به مدت ۲۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بپزید و به صورت نواری برش دهید. روی آن پنیر و بیکن قرار دهید.
چند نکته :
- می توانید به جای سس گوجه فرنگی از کنسرو گوجه فرنگی تازه استفاده کنید.
- در این روش بیکن ها خام سرو می شود، شما میتوانید در انتها ۵ دقیقه در فر قرار دهید.
- می توانید برای خمیر خود از پودر آماده خمیر پیتزا و یا پودر آماده خمیر پیتزا طعم دار استفاده کنید.