مجله آشپزی

طرز تهیه میگو پفکی

طرز تهیه میگو پفکی

 

میگو پفکی یک غذای دریایی است که طرفداران بسیاری دارد و به دلیل دریایی بودنش با مرغ و قارچ و پنیر سوخاری تفاوت دارد و کمتر می‌توانید آن را در فست فودها پیدا کنید و برای میل کردن این غذا باید به سراغ رستوران‌هایی بروید که غذای دریایی دارند یا آن را در منزل تهیه کنید و نوش جان بفرمایید.

 

تکمیلی 

  • زمان تهیه : ۳۰ دقیقه
  • مناسب برای ۳ نفر

 

طرز تهیه میگو پفکی

مرحله اول

تخم مرع و آب را در یک ظرف با هم مخلوط نمایید.

مرحله دوم

پودر میگو سوخاری را به تدریج به مخلوط تخم مرغ و آب اضافه نموده و خوب هم بزنید تا خمیر یکدست و غلیظ گردد.

مرحله سوم

میگوها را به خمیر آغشته کرده و آنها را تا لحظه طلایی شدن در روغن داغ (با عمق زیاد) سرخ نمایید.

چند نکته

  • خمیر به دست آمده از پودر میگو سوخاری حاوی ادویه های ارگانیک و طبیعی می باشد که علاوه بر رفع بوی ضخم، باعث پف کردن میگوها و خوشمزگی خاصی به آنها می بخشد.
  • میگو پفکی را می‌توانید به همراه سیب زمینی سرخ شده و سالاد کلم میل کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *