مجله خردکن
طرز تهیه برگر تست سوخاری
طرز تهیه برگر تست سوخاری
برگر تست سوخاری یک وعده غذای خوشمزه و خلاقانه برای روزهای تعطیل و آخر هفتههای هیجان انگیز شما است. این ساندویچ که ترکیبی از نان تست سوخاری، پنیر گودا و بیکن بوده به شما یادآوری میکند که زندگی کوتاهتر از آن است تا وقت خود را صرف تهیه غذاهای تکراری و خسته کننده کنید. این برگر خلاقانه و خوشمزه را میتوانید تنها در چند مرحله ساده به راحتی در آشپزخانه خود تهیه کنید. در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا طرز تهیه این برگر تست سوخاری را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم
-
نان تست: سه عدد
-
آرد گندم: 50 گرم
-
تخم مرغ: دو عدد
-
روغن سرخ کردنی: به مقدار لازم
-
کاهو فرانسوی: سه برگ
-
گوجهفرنگی: یک عدد
-
ژامبون گوشت: ۱۰۰ گرم
- آرد سوخاری: 100 گرم
-
پنیر ورقهای گودا: دو عدد
-
بیکن گوساله: ۵۰ گرم
تکمیلی
- زمان تهیه : ۳۰ تا ۶۰ دقیقه
- مناسب برای ۱ نفر
طرز تهیه برگر تست سوخاری خانگی
مرحله اول طرز تهیه برگر تست سوخاری
برای شروع ابتدا دور سه عدد از نانهای تست را ببرید و دو طرف آنها را در آرد گندم بخوابانید، سپس نانها را داخل کاسهای که دو عدد تخممرغ را از قبل در آن هم زدهاید قرار دهید تا خوب به تخممرغ آغشته شوند. حالا نانهای خیس را درون ظرف آرد سوخاری قرار دهید تا کاملا دو طرف آنها پوشیده شود.
مرحله دوم
ماهیتابهای را روی حرارت ملایم قرار دهید و به مقدار لازم روغن اضافه کنید. پس از مدتی که روغن داغ شد نانهای تست را داخل آن قرار دهید تا سرخ شوند. پس از یک دقیقه نانهای تست را برعکس کنید تا طرف دیگر آنها نیز در روغن کاملا سوخاری شود.
مرحله سوم
یک عدد از نانهای تست سوخاری بردارید و روی آن را با کاهوی فرانسوی بپوشانید، سپس یک عدد گوجهفرنگی را حلقه حلقه کنید و روی کاهو قرار دهید. ۱۰۰ گرم ژامبون گوشت را به مواد روی تست اضافه کنید و روی آن را با یک عدد پنیر ورقهای گودا و کاهوی فرانسوی بپوشانید. در صورت تمایل می توانید برای آشنایی با محصولات خردکن برسادیس و محصول جدید آن که هواپز برسادیس است .
مرحله چهارم
حالا یک عدد دیگر نان تست سوخاری روی مواد قرار دهید و پنیر ورقهای گودا به آن اضافه کنید.
مرحله پنجم طرز تهیه برگر تست سوخاری
جوانههای شبدر را با بیکن گوساله بپوشانید و آخرین نان تست سوخاری را روی آن قرار دهید. برگر تست سوخاری خود را به مدت ده ثانیه داخل مایکروفر قرار دهید تا پنیر داخل ساندویچ آب شود و سپس نوش جان کنید.
نکات:
- می توانید در انتها آنها را همراه با پوره سیبزمینی یا سیبزمینی تنوری سرو کنید.