مجله خردکن

خانه » مجله خردکن » طرز تهیه ماهی قزل آلا کبابی

طرز تهیه ماهی قزل آلا کبابی

ماهی قزل آلا کبابی

طرز تهیه ماهی قزل آلا کبابی

ماهی قزل آلا کبابی در ماهیتابه یکی از ماهی بسیار خوشمزه و خوش خوراک می باشد که در بین ما ایرانی ها بسیار محبوب است و با روش های مختلفی تهیه می شود ولی ما امروز قرار است یکی از فوق العاده ترین روش های مرینت و سرخ کردن ماهی را در منزل به شما یاد دهیم که نیاز به فر و زغال ندارد و به راحتی می توانید ماهی قزل آلا در ماهیتابه را در منزل تهیه کنید و به همراه پلو زعفرانی یا سبزی پلو میل کنید همچنین می توانید این رسپی را برای نوروز و مراسمات مختلف تهیه کنید. ماهی قزل الا از نوع ماهی های سرد آبی است (ماهیان سرد آبی به ماهی گفته می شود که بین دمای ۷ تا ۱۷ درجه زندگی می کنند) و یک ماهی کم تیغ و محبوب به حساب می آید که سرشار از ویتامین های مختلف است و با همه سلیقه ها جور می باشد.

 

 

تکمیلی 

  • زمان تهیه : ۳۰ دقیقه
  • مناسب برای ۳ نفر

طرز تهیه ماهی قزل آلا کبابی در ماهیتابه

ماهی قزل آلا کبابی

مرحله اول طرز تهیه ماهی قزل آلا کبابی

ابتدا ماهی را پاک کنید و خوب محتویات داخل ماهی را خارج کنید سپس تیغ وسط ماهی را دربیاورید و به اندازه دلخواه دربیاورید و خوب بشورید و داخل آبکش قرار دهید و خوب آن ها را با دستمال خشک کنید.

مرحله دوم

داخل یک کاسه با گنجایش مناسب ماهی ها را بریزید و پیازها را پوست بگیرید و خلالی کنید سپس پیاز ها را خوب با دست فشار دهید تا آب آنها خارج شود سپس سیر را پوست گرفته و پوره کنید و به ماهی اضافه کنید.

مرحله سوم

در ادامه تمام ادویه ها را به همراه کمی روغن زیتون و لیموترش تازه اضافه کنید و هم بزنید دقت کنید نباید ماهی را چنگ بزنید زیرا گوشت نرمی دارد و باعث له شدن و از هم پاشیده شدن آن می شود سپس روی ماهی را بپوشانید و برای ۲ ساعت در یخچال استراحت دهید تا مزه ها به خورد هم برود.

 

مرحله چهارم

حالا تکه های ماهی را به سیخ چوبی بزنید و مابین هر تکه فلفل دلمه خرد شده قرار دهید حالا کمی کره و روغن داخل تابه بریزید و ماهی را داخل تابه و ابتدا به سمت پوست قرار دهید تا کم کم سرخ شود داخل یک کاسه کمی کره و زعفران و لیموترش و نمک اضافه کنید و هم بزنید و در حین سرخ شدن روی ماهی بزنید سپس کنار یک کته زعفرانی و یا سبزی پلو میل کنید نوش جان.

چند نکته طرز تهیه ماهی قزل آلا کبابی

  • نکته مهم سرخ کردن ماهی این است که ابتدا سمت پوست و بعد گوشت را سرخ کنید.

  • می توانید در فر یا سولاردم نیز ماهی قزل آلا کبابی را قرار دهید.

  • بجای سیر از پوره ی همان خمیر سیر نیز می توانید استفاده کنید.

 

 

 

خردکن برسادیس یکی از محبوب‌ترین و قدرتمندترین خردکن‌های خانگی با سطح بین‌المللی است. این خردکن با موتور گیربکسی چرخان می‌تواند گوشت‌های نیمه‌سنگین را به آسانی خرد و میکس کند و همچنین انواع مواد سفت و نرم، داغ و سرد را کاملا خردکند .

خردکن برسادیس در دو سال اخیر به یکی از پرفروش‌ترین و محبوب‌ترین خردکن‌های ایران تبدیل شده است

 

از قابلیت های مهم خردکن برسادیس  میتوان به موارد زیر اشاره نمود :

  1. خرد کردن انواع سبزیجات و صیفی جات
  2. چرخ کردن گوشت و مرغ
  3. میکس غذاهای داغ مثل حلیم
  4. میکس غذاهای سرد مثل الویه
  5. درست کردن رب گوجه
  6. درست کردن انواع آبمیوه مثل شیر موز ، آب طالبی ، آب هندوانه ، آب انار و …
  7. خرد کردن یخ برای آبمیوه و بستنی
  8. آسیاب کردن انواع خشکبار مثل گردو ، پسته ، بادام و …
برای سرعت بخشیدن به آشپزی می توانید ازمحصولات زیر که داری گارانتی معتبرو ارسال رایگان می باشند استفاده کنید

همچنین خدماتی که توسط برند برسادیس  ارائه میشود بسیار مناسب و حائز اهمیت میباشد:

  • گارانتی ۱۸ ماهه بدون هیچ قید و شرطی
  • امکان پرداخت کامل وجه درب منزل
  • ارسال رایگان به سراسر ایران
  • ۱۰ سال خدمات پس از فروش

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته بندی مطالب
مطالب پر بازدید
خبرنامه
در خبرنامه ی هفتگی ما عضو شوید

بدون هرزنامه، فقط در مورد آموزش آشپزی یا محصولات جدید، به شما ایمیل میزنیم

محصولات ویژه

همیشه اولین نفر باشید! برای اطلاع از آخرین تخفیف‌ها و جدیدترین کالاها در خبرنامه ثبت‌نام کنید.

سبد خرید فروشگاه
فروشگاه
0 مورد سبد خرید
حساب کاربری من