مجله خردکن
طرز تهیه برگر تن ماهی
طرز تهیه برگر تن ماهی
برگر تن ماهی یکی از انواع برگر ها می باشد که بسیار ساده و راحت است و با تن ماهی تهیه می شود و یک غذایی دریایی فوق العاده می باشد و می توانید برای شام یا نهار این برگر خوشمزه را تهیه کنید و به همراه نان برگر سرو کنید. در پی جنگ های متعدد در زمان ناپلئون در کشور فرانسه مواد غذایی هایی باید می بود که برای سربازان در شرایط مختلف قابل نگهداری باشد و در سال ۱۸۰۴ اولین کنسروها تهیه شد که در آن زمان در شیشه نگهداری می شد و کم کم به شکل امروزی درآمده است حالا تن ماهی که یکی از روش های نگهداری ماهی است و بسیار خوشمزه و مقوی است به راحتی می توانید یک برگر درجه یک دریایی تهیه کنید.
مواد لازم
-
تن ماهی: ۲ عدد
- پودر ماهی سوخاری : 3 ق غذا خوری
-
پیازچه خرد شده: ۳ ق غذا خوری
-
پودر پاپریکا: ۱ ق غذا خوری
-
پودر تخم گشنیز: ۱/۲ ق غذا خوری
-
جعفری خشک یا تازه: ۱ ق غذا خوری
-
فلفل سیاه: ۱ ق چای خوری
-
سیر رنده شده: ۱ ق مربا خوری
-
تخم مرغ: ۲ عدد
تکمیلی
- زمان تهیه : ۳۰ تا ۶۰ دقیقه
- مناسب برای ۲ نفر
طرز تهیه برگر تن ماهی خانگی
مرحله اول طرز تهیه برگر تن ماهی
ابتدا برای تهیه این برگر باید تن ماهی را بجوشانید تا سموم مضرر آن که فقط با جوشاندن و رسیدن به دمای ۱۰۰ درجه کشته می شود انجام شود. پس تن ماهی را داخل آب جوش ریخته و برای ۲۰ دقیقه بجوشانید و صبر کنید تا خنک شود سپس درب تن ماهی را باز کنید.
مرحله دوم
حالا داخل یک کاسه تن ماهی را بریزید و به آن تمام ادویه ها را به همراه پیازچه و جعفری خرد شده بریزید و بعد سیر رنده شده و پودر ماهی سوخاری را اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید تا یکدست شود.
مرحله سوم
مرحله چهارم
حالا دستکش انداخته و از مواد تن ماهی برداشته و در دست گرد کنید و آن را کمی پهن کنید سپس داخل تابه به همراه کمی روغن که از قبل داغ کردید بریزید و برگر ها را سرخ یا گریل کنید و داخل نان همبرگر به همراه خیارشور و سس دلخواه سرو کنید.
نکات طرز تهیه برگر تن ماهی :
-
سس مناسب این برگر سس خردل یا سس سیر است که به دلخواه می توانید استفاده کنید.
-
مواد باید کاملا خمیر شود پس خوب هم بزنید می توانید مواد را داخل غذاساز بریزید و هم بزنید.
-
می توانید برگر را آماده کنید و داخل نایلون قرار دهید و در فریزر نگهداری کنید تا هر موقع خواستید برگر تن ماهی آماده داشته باشید.
-
می توانید از همبرگر زن برای این برگر استفاده کنید تا روی آن شیار ایجاد کند.
-
میتوانید به جای پودر ماهی سوخاری از گرانول سوخاری پولکی طلایی استفاده کنید.
دستور پخت سریع و آسان برگر تن ماهی
طرز تهیه برگر تن ماهی
برگر تن ماهی یکی از محبوبترین غذاهای دریایی است که با استفاده از تن ماهی تهیه میشود. مزیت این نوع برگر این است که حاوی پروتئین زیادی میباشد و کمک میکند تا سفتی و قوام مناسبی در برگر حفظ شود. در این مقاله به طرز تهیه برگر تن ماهی میپردازیم تا بتوانید در خانه به راحتی آن را تهیه کنید.
مواد لازم
برای تهیه برگر تن ماهی، مواد زیر را به تعداد مورد نظر تهیه کنید:
– تن ماهی (به تعداد مورد نظر)
– نان تست (به تعداد مورد نظر)
– رب پرماژور (۲ قاشق غذاخوری)
– سس سویا (۱ قاشق غذاخوری)
– سس مایونز (۱ قاشق غذاخوری)
– سبزیجات تازه از قبیل خیارشور و ریحان برای سرو کنار برگر
مرحله ۱: آماده سازی تن ماهی
۱. تن ماهی را خرد کنید و در یک کاسه قرار دهید
2. به تن ماهی رب پرماژور و سس سویا را اضافه کنید و همه مواد را خوب مخلوط کنید
3. اجازه دهید تن ماهی حداقل به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار بگیرد تا طعم و طراوت بهتری بگیرد.
مرحله ۲: پخت برگر تن ماهی
۱. یک ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و آن را با روغن نباتی چرب کنید
2. تن ماهی را از یخچال بیرون بیاورید و به شکل دلخواهتان برش دهید
3. قطعات تن ماهی را در ماهیتابه قرار داده و آنها را از هر دو طرف برابری پخت کنید تا طراوت داخلی حفظ شود
4. حدود ۳ دقیقه برای هر طرف برگر کافی است تا کاملا پخته شود
5. بعد از پخته شدن برگرها، آنها را از ماهیتابه درآورده و روی کاغذ سفید روغندار قرار دهید تا اضافه روغن آنها جذب شود.
مرحله ۳: سرو فرمایید
۱. نان تست را درست کنید. برشهای نان را با مقداری روغن تست درون توستر بگذارید و تا زمانی که طلایی و شفاف شود، پخت کنید
2. برگر تن ماهی را بر روی تست نان قرار داده و با سبزیجات تازه از قبیل خیارشور و ریحان تزئین کنید
3. بر روی برگر، سس مایونز را ریخته و نان را بر روی آن ببندید
4. برگر تن ماهی را بهمراه سالاد سرو کنید.