فهرست مطالب
طرز تهیه پیتزا پپرونی
پیتزا پپرونی رستورانی با یک نوع سوسیس مخصوص تهیه می شود که پپرونی نام دارد و به همین دلیل با نام پیتزا پپرونی شناخته می شود. با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر پیتزا پپرونی تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری پیتزا پپرونی تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید.
مواد لازم
- پودر آماده خمیر پیتزا: ۱ بسته
- پنیر پیتزا: ۲۰۰ گرم
- گوجه فرنگی: ۱ عدد
- آویشن: به اندازه کافی
- فلفل دلمه ای قرمز: ۱ عدد
- سوسیس پپرونی: ۲۵۰ گرم
- سس کچاپ: ۲ قاشق غذاخوری
تکمیلی
- زمان تهیه : ۳۰ تا ۶۰ دقیقه
- مناسب برای ۳ نفر
طرز تهیه پیتزا پپرونی رستورانی در منزل
مرحله اول طرز تهیه پیتزا پپرونی
ابتدا سوسیس پپرونی را روی تخته با چاقو ورقه ورقه برش می دهیم و فلفل دلمه ای را می شوییم و وسط آن را خالی می کنیم و روی تخته آشپزخانه برش های عمودی می دهیم و سپس افقی خرد می کنیم تا به صورت مربع های ریز در بیایند و بعد گوجه فرنگی را آبکش می کنیم و داخل آن را با دقت خالی می کنیم چون در پیتزا باعث می شود خمیر خیس شود،پس فقط قسمت گوشت دار آن را خرد می کنیم به صورت مربع های کوچک و مواد خرد شده را در بشقابی می ریزیم و فر را روشن می کنیم و روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا گرم شود.
مرحله دوم
سپس خمیر پیتزا که توسط پودر آماده خمیر پیتزا آماده کرده ایم را در کف قالب می گذاریم بطوریکه تمام قسمت های خمیر به صورت یکسان حجم داشته باشد و روی آن صاف باشد. روی سطح خمیر سس کچاب می ریزیم و با کف قاشق آن را روی خمیر کاملا می کشیم تا تمام نقاط خمیر از سس پوشیده شود و بعد نصف پنیر را روی خمیر می ریزیم دقیقا پنیر را نیز مانند سس سعی می کنیم به همه جای خمیر بریزیم و مواد خرد شده را لایه لایه روی پنیر می ریزیم
به این شکل که سوسیس خرد شده را روی پنیر پخش می کنیم و سپس فلفل دلمه ای را روی سوسیس می ریزیم و در آخر گوجه فرنگی ها را روی کل سطح مواد می ریزیم و به هر میزان که تمایل دارید آویشن روی مواد می پاشیم و باقی پنیر پیتزا را روی سطح مواد می ریزیم تا کاملا مواد پیتزا را پوشش دهد.
مرحله سوم
پیتزا را در فر قرار می دهیم تا پنیر آب آب شود و به رنگ طلایی در بیاید و پیتزا دارای حجم شود و اصطلاحا پف کند که ۱۵ الی ۲۰ دقیقه برای طی شدن این فرآیند زمان لازم است. پیتزای آماده شده را از فر خارج کنید و با سس کچاب سرو کنید.نوش جان
نکات طرز تهیه پیتزا پپرونی :
-
خمیر پیتزا خود را میتوانید با پودر آماده خمیر پیتزا و یا پودر آماده خمیر پیتزا طعم دار آماده کنید.
-
شما به دلخواه می توانید از هر نوع پنیر دلخواه ای در این پیتزا استفاده کنید.
- برای فرهای برقی و توستر ۲۰۰ درجه دما کمتر تنظیم شود.
آشپزی سریع و آسان با خردکن برسادیس :
خردکن برسادیس یکی از محبوبترین و قدرتمندترین خردکنهای خانگی با سطح بینالمللی است. این خردکن با موتور گیربکسی چرخان میتواند گوشتهای نیمهسنگین را به آسانی خرد و میکس کند و همچنین انواع مواد سفت و نرم، داغ و سرد را کاملا خردکند .
خردکن برسادیس در دو سال اخیر به یکی از پرفروشترین و محبوبترین خردکنهای ایران تبدیل شده است
از قابلیت های مهم خردکن برسادیس میتوان به موارد زیر اشاره نمود :
- خرد کردن انواع سبزیجات و صیفی جات
- چرخ کردن گوشت و مرغ
- میکس غذاهای داغ مثل حلیم
- میکس غذاهای سرد مثل الویه
- درست کردن رب گوجه
- درست کردن انواع آبمیوه مثل شیر موز ، آب طالبی ، آب هندوانه ، آب انار و …
- خرد کردن یخ برای آبمیوه و بستنی
- آسیاب کردن انواع خشکبار مثل گردو ، پسته ، بادام و …
همچنین خدماتی که توسط برند برسادیس ارائه میشود بسیار مناسب و حائز اهمیت میباشد:
- گارانتی ۱۸ ماهه بدون هیچ قید و شرطی
- امکان پرداخت کامل وجه درب منزل
- ارسال رایگان به سراسر ایران
- ۱۰ سال خدمات پس از فروش