مجله آشپزی

طرز تهیه ماهی کیلکا سوخاری

ماهی کیلکا سوخاری

طرز تهیه ماهی کیلکا سوخاری

ماهی کیلکا سوخاری یکی از انواع سوخاری بسیار راحت است که با خمیر بنیه ای کاور شده و در روغن داغ سرخ می شود. ماهی کیلکا سوخاری از نظر اقتصادی بسیار به صرفه و خوشمزه می باشد و از ویتامین و خواص ماهی نیز بهرمند است. این ماهی در دریای مازندران نیز به صورت اختصاصی صید می شود که دارای سه نوع می باشد معمولی، چشم درشت، آنچووی. آنها در طول روز به صورت گله حرکت می کنند و در شب متراکم می شوند. از خواص خوب ماهی کلیکا می توان به سرشار از ویتامین های A و D و E می باشد که برای بدن بسیار مفید است. تهیه این خوراک ماهی خوشمزه در خانه هم امکان‌پذیر است و فقط کافی است کمی صبر و سلیقه به خرج دهید تا با خلاقیت و پودر سوخاری پفکی تمپورا یک غذای متفاوت و دلپذیر برای خود و خانواده‌تان آماده کنید.

 

تکمیلی 

  • زمان تهیه : ۳۰ دقیقه
  • مناسب برای ۳ نفر

 

طرز تهیه ماهی کیلکا سوخاری

ماهی کیلکا سوخاری

مرحله اول طرز تهیه ماهی کیلکا سوخاری

ابتدا باید ماهی کیلکا را پاک کنید. برای پاک کردن ماهی ابتدا سر ماهی را با دست جدا کنید و شکم ماهی را نیز باز کنید با یک فشار به ستون مهره و محتویات داخل شکم و دم را خارج کنید به همین راحتی شما ماهی کیلکا را فیله کردید.

[elementor-template id=”19113″]

مرحله دوم

برای مزه دار کردن ماهی، فیله های ماهی را داخل یک کاسه ریخته و ادویه ها و زعفران و آبلیمو را اضافه کنید و با دست مواد را خوب هم بزنید تا ادویه ها به همه فیله ها برسد سپس درب ظرف را بگذارید و برای نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مرینیت شود.

مرحله سوم

طبق آموزش روی بسته پودر سوخاری پفکی ، خمیر بنیه را آماده کنید. در ادامه داخل یک شیرجوش روغن ریخته تا داغ شود سپس ماهی کیلکا مزه دار شده را از یخچال خارج کنید و دانه دانه داخل خمیر بنیه بزنید و تکان دهید تا مواد اضافی آن بریزید.

مرحله چهارم

سپس داخل روغن داغ انداخته و می بینید که خیلی سریع پف می کند خوب زیر و رو کنید تا ماهی طلایی شود در انتها روی دستمال روغن گیر قرار دهید سپس به همراه سس دلخواه سرو کنید. نوش جان

نکته طرز تهیه ماهی کیلکا سوخاری

  1. به دلخواه می توانید برای مرینت کردن ماهی از ادویه های دلخواه استفاده کنید.
  2. اگر خمیر بنیه سفت شد کمی ماء الشعیر بریزید و اگر رقیق بود کمی آرد استفاده کنید.

آشپزی سریع و آسان با خردکن برسادیس :

خردکن برسادیس یکی از محبوب‌ترین و قدرتمندترین خردکن‌های خانگی با سطح بین‌المللی است. این خردکن با موتور گیربکسی چرخان می‌تواند گوشت‌های نیمه‌سنگین را به آسانی خرد و میکس کند و همچنین انواع مواد سفت و نرم، داغ و سرد را کاملا خردکند .

خردکن برسادیس در دو سال اخیر به یکی از پرفروش‌ترین و محبوب‌ترین خردکن‌های ایران تبدیل شده است

 

از قابلیت های مهم خردکن برسادیس  میتوان به موارد زیر اشاره نمود :

  1. خرد کردن انواع سبزیجات و صیفی جات
  2. چرخ کردن گوشت و مرغ
  3. میکس غذاهای داغ مثل حلیم
  4. میکس غذاهای سرد مثل الویه
  5. درست کردن رب گوجه
  6. درست کردن انواع آبمیوه مثل شیر موز ، آب طالبی ، آب هندوانه ، آب انار و …
  7. خرد کردن یخ برای آبمیوه و بستنی
  8. آسیاب کردن انواع خشکبار مثل گردو ، پسته ، بادام و …

 

همچنین خدماتی که توسط برند برسادیس  ارائه میشود بسیار مناسب و حائز اهمیت میباشد:

  • گارانتی ۱۸ ماهه بدون هیچ قید و شرطی
  • امکان پرداخت کامل وجه درب منزل
  • ارسال رایگان به سراسر ایران
  • ۱۰ سال خدمات پس از فروش

[elementor-template id=”19100″]

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *