مجله خردکن

خانه » مجله خردکن » طرز تهیه پیتزا کالباس و قارچ

طرز تهیه پیتزا کالباس و قارچ

پیتزا کالباس و قارچ

طرز تهیه پیتزا کالباس و قارچ

پیتزا کالباس و قارچ یکی از انواع پیتزاها می باشد برای طرفدارن کالباس که بسیار خوشمزه و ساده است شما می توانید در تهیه این پیتزا از قارچ یا سبزیجات دیگر مانند فلفل دلمه یا گوجه استفاده کنید و یا از ترکیب سوسیس و کالباس برای تهیه این پیتزا استفاده کنید. پیتزا یکی از فست فودهایی است که در سراسر ایران محبوب است به خصوص در ایران و بچه ها بسیار طعم و مزه آن را دوست دارند و چه بهتر که بتوانیم این پیتزا را در منزل تهیه کنیم تا هم سالم تر باشد و هم خوشمزه تر. برای تهیه این غذا ما از پودر آماده پیتزا استفاده کردیم و با آن یک پیتزا پنیری خوشمزه آماده کردیم.

 

تکمیلی 

  • زمان تهیه : ۳۰ تا ۶۰ دقیقه
  • مناسب برای ۳ نفر

طرز تهیه پیتزا کالباس و قارچ خانگی

پیتزا کالباس و قارچ

مرحله اول طرز تهیه پیتزا کالباس و قارچ

پودر آماده خمیر پیتزا رو با آب و روغن مخلوط کرده و ورز میدهیم به صورتی که خمیر اصلا به دست نچسبد (اگر چسبناک شد کمی آرد سفید اضافه کرده و ورز میدهیم) میگذاریم ۱ ساعت در جای گرم استراحت کند.

مرحله دوم

مقداری از کالباس ها را رنده کنید و مقداری دیگر را برش بزنید سپس گوجه فرنگی را با چاقوی تیز نگینی ریز کنید، قارچ ها را خوب شسته و خشک کنید و اسلایس کنید در ادامه فلفل دلمه را نیز به صورت خلالی خرد یا نگینی کنید.

مرحله سوم

حالا پف خمیر را بگیرید و در سینی فر پهن کنید می توانید در قالب پیتزا نیز خمیر را پهن کنید سپس روی خمیر سس گوجه فرنگی ریخته و با قلمو یکدست بزنید تا پخش شود سپس مقداری پنیر رنده شده بریزید و روی پنیر کالباس و فلفل دلمه و قارچ و گوجه قرار دهید و روی آنها را مجدد پنیر بریزید و در فر از قبل گرم شده به مدت ۳۰ دقیقه بگذارید تا پیتزا پخته شود. نوش جان.

نکات طرز تهیه پیتزا کالباس و قارچ :

  • خمیر پیتزا خود را می‌توانید با پودر آماده خمیر پیتزا و یا پودر آماده خمیر پیتزا طعم دار  آماده کنید.

  • برای فر برقی یا سولاردم دما را ۱۶۰ تنظیم کنید.

  • اگر فر شما فن ندارد گریل را در انتها روشن کنید.

  • می توانید از ذرت یا سوسیس نیز در ترکیب این پیتزا استفاده کنید.

  • به دلخواه کمی آویشن روی خمیر بپاشید.

طرز تهیه پیتزا کالباس و قارچ

پیتزا یکی از محبوب‌ترین غذاهای دنیاست که به سرعت در همه‌ی قاره‌ها شناخته شده است. این غذا که به دلیل مزه‌ی خوشمزه، طعم لذیذ و نکته‌ی جذاب آن یعنی با برخی مواد پر کردن شده بودن دوست‌داشتنی است. یکی از نوع های کلاسیک پیتزا، پیتزا کالباس و قارچ است که به سرعت توانسته علاقه‌مندان بسیاری پیدا کند. در این مقاله مراحل تهیه‌ی پیتزا کالباس و قارچ را به طور کامل بررسی خواهیم کرد.

مواد لازم

– نان پیتزا (دمی *یا* ضخیم) : ۳ عدد
– سس گوجه فرنگی : ۲ پیمانه
– پیاز متوسط : ۱ عدد
– قارچ : ۱ بسته
– کالباس : به مقدار دلخواه
– گوجه فرنگی : ۲ عدد
– پنیر موتزارلا : به مقدار دلخواه
– رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق غذاخوری
– نمک و فلفل به میزان لازم
– روغن زیتون به میزان لازم

مراحل تهیه

برای تهیه پیتزا کالباس و قارچ، شما به ترتیب زیر عمل کنید:

– گوجه فرنگی ها و پیاز را خرد کنید. قارچ ها را بشویید و به شرح زیر برش‌های نازک بکنید:
– ابتدا سر قارچ ها را جدا کنید
– سپس به صورت عرشه‌ای روی قارچ لب و در حدود ۱ سانتیمتر برش بزنید
– نان پیتزا‌ها را به صورت دلخواه و از پیش تعیین شده (دمی یا ضخیم) خرد کنید
– گوجه فرنگی ها را به صورت دلخواه خرد کنید
– در یک کاسه، سس گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی را مخلوط کنید. به آرامی، نمک و فلفل را به میزان لازم اضافه کنید
– به نان پیتزا ها به ترتیب زیر عمل کنید:
– ابتدا روی هر پیتزا گوجه فرنگی و پیاز خرد شده را استوانه ای روی آن بزنید
– سپس کالباس و قارچ برش‌دار را به سطح پیتزا بیفزایید
– در نهایت رب گوجه فرنگی و سس گوجه فرنگی را به تساوی بر روی پیتزا ها کمی بریزید
– در صورت تمایل، پنیر موتزارلا را بر روی پیتزا ها بپاشید
– نان پیتزا ها را درون فر پیش‌گرم شده در دمای ۲۲۰ درجه سانتی گراد برای حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزید
– با استفاده از روغن زیتون، پیتزا ها را بن‌دازید و به صورت دلخواه سرو کنید.

نکات مهم

– پیتزا ها در دمای بالا و برای کمتر از ۱۵ دقیقه درون فر پخته می‌شوند
– بر روی پیتزا ها می‌توانید از هرگونه چاشنی دلخواه و پیشنهادی استفاده کنید.

نتیجه‌گیری

پیتزا کالباس و قارچ یکی از پیتزاهای محبوب و خوشمزه است که با استفاده از مواد اولیه ساده و راحت قابل تهیه است. بر اساس این دستور طبخ، می‌توانید بدون مشکل هر روز پیتزا دلخواه خود را در منزل تهیه کنید. همچنین، با استفاده از این دستور می‌توانید به راحتی پیشنهادات و ترکیبات مورد علاقه خود را به پیتزا اضافه کنید. بپزید و امتحان کنید!

 

 

خردکن برسادیس یکی از محبوب‌ترین و قدرتمندترین خردکن‌های خانگی با سطح بین‌المللی است. این خردکن با موتور گیربکسی چرخان می‌تواند گوشت‌های نیمه‌سنگین را به آسانی خرد و میکس کند و همچنین انواع مواد سفت و نرم، داغ و سرد را کاملا خردکند .

خردکن برسادیس در دو سال اخیر به یکی از پرفروش‌ترین و محبوب‌ترین خردکن‌های ایران تبدیل شده است

 

از قابلیت های مهم خردکن برسادیس  میتوان به موارد زیر اشاره نمود :

  1. خرد کردن انواع سبزیجات و صیفی جات
  2. چرخ کردن گوشت و مرغ
  3. میکس غذاهای داغ مثل حلیم
  4. میکس غذاهای سرد مثل الویه
  5. درست کردن رب گوجه
  6. درست کردن انواع آبمیوه مثل شیر موز ، آب طالبی ، آب هندوانه ، آب انار و …
  7. خرد کردن یخ برای آبمیوه و بستنی
  8. آسیاب کردن انواع خشکبار مثل گردو ، پسته ، بادام و …

 

همچنین خدماتی که توسط برند برسادیس  ارائه میشود بسیار مناسب و حائز اهمیت میباشد:

  • گارانتی ۱۸ ماهه بدون هیچ قید و شرطی
  • امکان پرداخت کامل وجه درب منزل
  • ارسال رایگان به سراسر ایران
  • ۱۰ سال خدمات پس از فروش
برای سرعت بخشیدن به آشپزی می توانید ازمحصولات زیر که داری گارانتی معتبرو ارسال رایگان می باشند استفاده کنید

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته بندی مطالب
مطالب پر بازدید
خبرنامه
در خبرنامه ی هفتگی ما عضو شوید

بدون هرزنامه، فقط در مورد آموزش آشپزی یا محصولات جدید، به شما ایمیل میزنیم

محصولات ویژه

همیشه اولین نفر باشید! برای اطلاع از آخرین تخفیف‌ها و جدیدترین کالاها در خبرنامه ثبت‌نام کنید.

سبد خرید فروشگاه
فروشگاه
0 مورد سبد خرید
حساب کاربری من