مجله آشپزی

طرز تهیه کوفته انار

کوفته انار

طرز تهیه کوفته انار

کوفته انار یکی از انواع کوفته های خوشمزه و محبوب شمالی می باشد که بسیار خوشمزه و خوش طعم است و می توانید همراه با یک پلوی زعفرانی یک وعده کامل را تهیه کنید. کوفته انار نیز گزینه مناسبی برای شب یلدا نیز می باشد. با افزودن کمی نعنا خشک طعم و مزه بسیار خوبی این غذا می گیرد.
شما می توانید بنا به ذائقه خود میزان شیرینی و ترشی این غذا را با رب انار و شکر تنظیم کنید.

 

تکمیلی 

  • زمان تهیه : ۳۰ تا ۶۰ دقیقه
  • مناسب برای ۴ نفر

طرز تهیه کوفته انار

کوفته انار

مرحله اول طرز تهیه کوفته انار

ابتدا پیاز را پوست گرفته و رنده ریز بزنید و آبش را بگیرید سپس به همراه گوشت چرخ کرده و تخم مرغ و دیگر مواد به همراه ادویه ها مخلوط کنید و مواد را خوب ورز دهید تا مسنجم شود سپس به اندازه یک گردو از مواد برداشته و در دست به آن شکل دهید و داخل سینی قرار دهید و برای ۱ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا به انسجام کافی برسد.

 

مرحله دوم

کوفته ها را بعد از گذشت ۱ ساعت از یخچال خارج کنید. داخل تابه کمی روغن ریخته و کوفته ها را داخل تابه با روغن داغ سرخ کنید و بعد از سرخ کردن از تابه خارج کنید.

مرحله سوم

پیاز سس را نگینی ریز یا رنده ریز بزنید و کمی تفت دهید سپس گردوی خرد شده را اضافه کنید و کمی تفت داده تا بوی خامی گردو از بین برود سپس در ادامه رب گوجه را اضافه و تفت داده تا بوی خامی رب از بین برود در ادامه رب انار را نیز اضافه و تفت داده و در انتها آب و آب انار و کمی نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و حرارت را بالا ببرید تا به جوش بیاد.

مرحله چهارم

وقتی که سس به جوش آمد کوفته های سرخ شده را به آرامی داخل سس قرار دهید و درب قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید و برای ۳۰ الی ۴۰ دقیقه اجازه دهید سس غلیظ و خورش به روغن بیفتد سپس به همراه برنج میل کنید. نوش جان

نکات طرز تهیه کوفته انار:

  1. مزه و طعم این کوفته ها کمی ترش مزه هستند می توانید به دلخواه در انتها پخت کمی شکر اضافه کنید.
  2. بهتر است برای تهیه سس گردوها را خیلی ریز نکنید.
  3. می توانید در انتها کمی نعنا خشک روی خورشت بریزید.
  4. بهتر است از آب انار تازه و طبیعی استفاده کنید آب انارهای آماده دارای شکر هستند و برای این کوفته مناسب نیستند.