مجله آشپزی

دوپیازه میگو جنوبی

طرز تهیه دوپیازه میگو جنوبی

طرز تهیه دوپیازه میگو جنوبی

دوپیازه میگو جنوبی طرز تهیه آسان و سریعی دارد و به راحتی تهیه می شود این غذای خوشمزه در کنار برنج سرو می شود. در دوپیازه میگو می توانید به دلخواه سیب زمینی سرخ شده بریزید و یا حذف کنید. همیشه پخت میگو به دلیل بوی زهم و لاستیکی شدن آن کار سختی بوده ولی مهم ترین نکته زمان پخت حداقل ۵ الی ۷ دقیقه برای میگو می باشد تا میگوی نرمی داشته باشید شما می توانید به دلخواه برای تهیه دوپیازه میگو از هر سایز میگویی استفاده کنید تا در کنار این غذای خوشمزه از خواص خوبش بهرمند شوید.

 

تکمیلی 

  • زمان تهیه : ۳۰ تا ۶۰ دقیقه
  • مناسب برای ۴ نفر

 

طرز تهیه دوپیازه میگو جنوبی

طرز تهیه دوپیازه میگو جنوبی

مرحله اول طرز تهیه دوپیازه میگو جنوبی

پیاز ها را پوست گرفته و به همراه کره و کمی روغن و زردچوبه خوب تفت دهید تا سبک و شیشه ای شود سپس سیرها پوره شده را به همراه پیاز تفت دهید.

مرحله دوم

میگوها را که از قبل پاک کرده و شسته اید را به پیاز و سیر اضافه کنید و تمام ادویه ها را اضافه کرده و میگو را به مدت ۷ دقیقه با مواد خوب تفت دهید.

مرحله سوم

در انتها رب را به همراه نمک و کمی زعفران اضافه کنید و خوب تفت داده تا بوی خامی رب از بین برود و رب خوش رنگ شود در مجموع باید ۱۰ دقیقه زمان دهید نه بیشتر نه کمتر.

مرحله چهارم

سیب زمینی ها را پوست گرفته و مکعبی خرد کنید و داخل تابه به همراه نمک و روغن سرخ کنید سپس به مواد دوپیازه میگو اضافه کنید و یا دورچین این غذا را میل کنید دوپیازه میگو ما حاضر است می توانید به همراه برنج ساده یا زعفرانی نوش جان کنید.

نکات طرز تهیه دوپیازه میگو جنوبی :

  1. می توانید سیب زمینی را حذف کنید.

  2. می توانید بجای رب از پوره گوجه فرنگی استفاده کنید.

  3. با افزودن مقداری گشنیز طعم بسیار دلچسبی به دوپیازه میگو بدهید.

  4. به دلخواه می توانید کمی فلفل تند یا فلفل قرمز بیشتری در تهیه این غذا استفاده کنید.

  5. توجه کنید زمان پخت میگو بسیار کوتاه است.

  6. طعم زردچوبه و کره و سیر در این غذا محسوس است.

دستور پخت سریع و آسان دوپیازه میگو جنوبی

 آموزش پخت دوپیازه میگو جنوبی

در این مقاله، به آموزش پخت یکی از غذاهای لذیذ جنوبی، یعنی دوپیازه میگو می‌پردازیم. دوپیازه میگو یک غذای دریایی است که با استفاده از مواد اساسی مثل میگو و پیاز به تهیه می‌شود. علاوه بر طعم دلپذیر، این غذا دارای خواص مغذی بالایی نیز است.

مواد لازم

برای پخت دوپیازه میگو جنوبی، شما به مواد زیر نیاز دارید:
– یک پیاز متوسط
– یک نیم کیلوگرم میگو (تمیز شده و پوست‌دار)
– یک قاشق غذاخوری زعفران
– یک قاشق غذاخوری نمک
– روغن مورد نیاز برای سرخ کردن میگو

مراحل آماده‌سازی

قبل از شروع به پخت دوپیازه میگو، می‌بایستی مواد را به صورت دلخواه آماده کنید. در این پروسه میگوها را تمیز کرده و از پوست آن‌ها پاکسازی کنید. همچنین پیاز را خرد کنید و زعفران را با اندازه‌ای مناسب دم کنید.

مراحل پخت

در این قسمت، به مراحل پخت دوپیازه میگو جنوبی می‌پردازیم.

۱. قابلمه‌ای را روی حرارت بزرگ قرار دهید و روغن را در آن گرم کنید
۲. پیازی که خرد کردید را به روغن گرم اضافه کنید و تا زمانی که رنگ طلایی می‌شود سرخ کنید
۳. موادی مثل زعفران و نمک را به پیاز اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید
۴. میگوها را به مواد مذکور داخل قابلمه اضافه کرده و همزمان با هم مواد را تفت بدهید
۵. مواد را حدوداً به مدت ۱۰ دقیقه با حرارت ملایم هم میزنید تا میگوها کاملاً پخته شوند
۶. پخته شدن دوپیازه میگو را با آزمایش چندین میگو تشخیص دهید. اگر میگوها رنگ روشنی پیدا کنند، غذا آماده است.

همراهی و سرو

پس از پخت دوپیازه میگو جنوبی، می‌توانید این غذا را با روشی دلخواه سرو کنید. بهترین گزینه برای سرو این غذا، نان تازه و سبزیجات می‌باشد.

نکات و اشکالات متداول

– همواره مطمئن شوید که میگوها تماماً پخته شوند تا از هرگونه عفونت در طول هضم جلوگیری کنید
– می‌توانید برای طعم دلخواه، به مواد مذکور نمک یا ادویه‌های دیگری مثل فلفل سیاه و رزماری اضافه کنید
– برای تنوع در طعم، می‌توانید با استفاده از سس یا اسفناج تفت داده شده، دوپیازه میگو را همراه کنید.

نتیجه‌گیری

دوپیازه میگو جنوبی یکی از پرطرفدارترین غذاهای دریایی در مناطق جنوبی کشور می‌باشد. امیدواریم با استفاده از این آموزش، بتوانید این غذا را به راحتی و با طعمی دلپذیر در خانه آماده کنید. آرامش و لذت خوردن این غذا را از دست ندهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *