مجله آشپزی

طرز تهیه کتلت ذرت و گشنیز

کتلت ذرت و گشنیز

طرز تهیه کتلت ذرت و گشنیز

کتلت ذرت را می توانید همراه با نان تازه و انواع سس ها سرو کنید و فرق ندارد خودتان در خانه ذرت را بخارپز می کنید یا از کنسروهای آماده ذرت استفاده می کنید با چند قلم مواد و به سرعت می توانید کتلت ذرت خوشمزه را تهیه کنید و از خواص خوب ذرت بهرمند شوید. ذرت خواصی همچون بهبود رشد، افزایش وزن، محافظت از قلب، برای سلامت چشم ها، کنترل دیابت را دارا می باشد. برای درست کردن این غذا ما از آرد نشاسته ذرت استفاده میکنیم.

 

تکمیلی 

  • زمان تهیه : ۳۰ دقیقه
  • مناسب برای ۴ نفر

 

طرز تهیه کتلت ذرت و گشنیز و پنیر

کتلت ذرت و گشنیز

مرحله اول طرز تهیه کتلت ذرت و گشنیز

ابتدا زرده و سفید تخم مرغ را جدا کنید. ذرت ها را باید بخارپز کنید برای این کار بهتر است داخل قابلمه کمی آب ریخته تا به جوش بیاد سپس روی آن یک سبد قرار دهید و ذرت ها را داخل سبد بریزید و درب قابلمه را بگذارید تا ذرت ها بخارپز شود البته می توانید از دستگاه بخارپز نیز استفاده کنید و یا برای سهولت و سرعت از کنسرو ذرت آماده استفاده کنید.

مرحله دوم

در ادامه داخل یک کاسه ذرت را به همراه زرده تخم مرغ و زیره و پنیر پیتزا و آرد ذرت و فلفل سبز خرد شده و گشنیز ساطوری شده بریزید و مخلوط کنید تا مواد یکدست شوند سپس در انتها نمک و فلفل سیاه بزنید.

مرحله سوم

سفیده تخم مرغ را که از قبل جداسازی کردید داخل کاسه ریخته و با همزن برقی بزنید تا سفید و حجیم شود سپس تمام مواد بالا را به سفیده اضافه کنید و با لیسک به آرامی هم بزنید تا پف مواد را نگیرید.

مرحله چهارم

مقداری روغن داخل تابه ریخته تا داغ شود سپس با قاشق از مواد کتلت بردارید و داخل روغن بگذارید تا سرخ و طلایی شود می توانید این کتلت را داخل فر نیز تهیه کنید برای این کار ظرف مخصوص فر را کمی چرب کنید و داخل سینی کتلت ها را قرار دهید و در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه بگذارید تا پخته و طلایی شود. نوش جان

چند نکته طرز تهیه کتلت ذرت و گشنیز

  1. می توانید به جای فلفل سبز از فلفل دلمه ای کبابی استفاده کنید.

  2. افزودن پنیر دلخواه است.

  3. از تابه نچسب استفاده کنید تا کتلت ها به تابه نچسبد.

  4. جداساز زرده و سفیده باعث پفدار شدن کتلت می شود.

  5. بهتر است بعد از سرخ کردن روی دستمال روغن گیر قرار دهید تا روغن اضافی گرفته شود.

.

دستور پخت سریع و آسان کتلت ذرت و گشنیز

 آموزش پخت کتلت ذرت و گشنیز

کتلت ذرت و گشنیز یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب است که در بسیاری از کشورها سنتی شده است. این غذا با استفاده از ذرت تازه و گشنیز طراحی شده است و به عنوان یک غذای ماچ سرو می‌شود. همچنین، کتلت ذرت و گشنیز می‌تواند به عنوان یک پیش غذا یا همراه با نان و سالاد مصرف شود. در این مقاله به شما آموزش نحوه پخت کتلت ذرت و گشنیز را در ادامه می‌دهیم.

لیست مواد لازم

برای پخت کتلت ذرت و گشنیز، به مواد زیر نیاز دارید:
– ۲ کاپ ذرت تازه
– ۱ عدد پیاز متوسط
– ۱ پیمانه گشنیز تازه کوب شده
– ۱ عدد تخم‌مرغ
– ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
– ۱ قاشق غذاخوری نشاسته
– آبلیمو
– نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه

گام ۱: پخت ذرت

ابتدا ذرت‌ها را خرد کنید و درون قابلمه‌ای بریزید. سپس آن‌ها را با آبی که خیلی کمی نمک به آن افزوده‌اید، بپزید. زمان پخت ذرت حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه است. پس از اینکه ذرت پخته شد، آب آن را ریخته و ذرت را در یک ظرف کوچک ریخته‌ و خنک می‌کنیم.

گام ۲: آماده سازی مواد دیگر

پیاز را پوست کرده و به صورت خرد کرده درون ماهیتابه‌ای با روغن زیتون تفت می‌دهیم تا به رنگ نارنجی برسد. سپس گشنیز تازه را خرد کرده و با پیاز درون ماهیتابه بریزید و هم بزنید.

گام ۳: ترکیب مواد

درون ظرفی که ذرت در آن قرار دارد، تخم مرغ، گشنیز تفت داده شده و نشاسته را اضافه کرده و همه مواد را با هم مخلوط می‌کنیم. سپس به مواد اضافه شده، نمک و فلفل و یک قاشق آبلیمو افزوده و باز هم مواد را هم زده و آماده می‌کنیم.

گام ۴: پخت کتلت‌ها

حالا آماده‌شده کتلت را به شکل یک کوچولو درمی‌آوریم و آن را در روغن داغ می‌چینیم. پس از اینکه هر دو طرف کتلت به رنگ طلایی تغییر کردند، آن را از روغن در می‌آوریم و روی کاغذ آشپزی قرار می‌دهیم تا از روغن زیاد آزاد شود.

گام ۵: پایان دهی

کتلت ذرت و گشنیز را به صورت سرد و در دمای اتاق می‌چینیم. با سس مورد علاقه و یا سالاد سرو کنید. این کتلت‌ها را در ظرف مناسب نگهداری کنید تا در آینده مصرف کنید.

نکاتی درباره کتلت ذرت و گشنیز

– نیازی نیست کتلت‌ها را در روغن شب‌زده کنید. کافی است روغن به اندازه کافی گرم شده و کتلت‌ها را در آن سرخ کنید
– می‌توانید سس مایونز و روغن‌آنچوی را به عنوان سس مصرف کنید
– جهت بخارپزی کتلت‌ها، آن‌ها را در قابلمه ب¬ریزید و با پوشش استوانه‌ای بپوشانید و ۱۵ تا ۲۰ دقی¬قه ببپزید

دیدگاهتان را بنویسید