مجله خردکن

خانه » مجله خردکن » طرز تهیه برگر ماهی خانگی
برگر ماهی

طرز تهیه برگر ماهی خانگی

برگر ماهی یکی از سالم ترین برگر هاست که می توانید برای بچه و خانواده خود در منزل تهیه کنید. شاید خیلی ها به خاطر بوی ماهی آن را نمی خورند و بی خیال خوردن ماهی می شوند ولی با تهیه برگر و مخلوط کردن آن با ادویه های مختلف می توانید بوی زهم ماهی را گرفته و یک برگر سالم خانگی در منزل تهیه کنید و از فواید خوبی ماهی نیز بهرمند شوید. برای تهیه برگر ماهی می توانید از هر نوع ماهی که دوست دارید استفاده کنید. خوردن ماهی خطر ابتلا به سکته مغزی را کاهش می دهد، خوردن ماهی سلول های خاکستری مغز را افزایش می دهد و از زوال عقل جلوگیری می کند.

 

تکمیلی 

  • زمان تهیه : ۳۰ تا ۶۰ دقیقه
  • مناسب برای ۲ نفر

 

طرز تهیه شنیسل ماهی

برگر ماهی

مرحله اول طرز تهیه برگر ماهی خانگی

ابتدا باید ماهی را فیله کنید اگر از تیلاپیلا استفاده می کنید تیغ وسط آن را جدا کنید و برای ماهی های دیگر نیز همین طور ماهی باید کاملا بدون تیغ باشد سپس باید آن را چرخ کنید برای چرخ کردن ماهی از چرخ گوشت یا غذاساز استفاده کنید و ماهی را پوره و چرخ کنید.

مرحله دوم

پیاز را پوست و رنده کنید و آب پیاز را کاملا بگیرید و داخل یک کاسه به همراه ماهی چرخ شده و ادویه ها و آب لیموترش و پودر ماهی سوخاری و عسل و خردل بریزید و مواد را خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.

مرحله سوم

حالا از مواد برگر برداشته و در قالب مخصوص برگر زن ریخته و یا در دست ابتدا مواد را گرد کنید سپس آن را داخل نایلون قرار دهید و با پشت استکان کمی فشار دهید تا پهن شود سپس هر برگر آماده شده را داخل نایلون قرار دهید و برای ۱ ساعت در یخچال بگذارید تا مزه دار و انسجام پیدا کند.

مرحله چهارم

داخل یک تابه گریل یا معمولی مقداری روغن تا داغ شود سپس هر برگر را خوب گریل و سرخ کنید سپس داخل نان مخصوص بگذارید و با سس تارتار و کاهو و گوجه و سس دلخواه سرو کنید. نوش جان

 

نکات:

  1. بهتر است از ماهی قزل آلا استفاده کنید زیرا هم تیغ کمتری دارد و هم خوشمزه تر می شود.

  2. می توانید از ادویه و اسانس های دلخواه در تهیه این برگر استفاده کنید.

  3. اگر دوست دارید از قارچ در این برگر استفاده کنید قارچ را به همراه فیله ماهی چرخ کنید.

  4. می توانید برگر ماهی را روی توری و به روی زغال نیز تهیه کنید.

  5. مقدار پودر سوخاری را بیشتر نریزید زیرا باعث خشک شدن برگر می شود.

  6. می‌توانید به جای پودر ماهی سوخاری از گرانول سوخاری پولکی طلایی استفاده کنید.

دستور پخت سریع و آسان برگر ماهی خانگی

طرز تهیه برگر ماهی خانگی

در روزهای گرم تابستان، همه ما به دنبال غذاهای سبک و خوشمزه هستیم که پوست و بدن را نیز خوشحال کند. برای افرادی که عاشق ماهی هستند، تهیه برگر ماهی خانگی یک گزینه عالی است. در این مقاله، آموزش مفصلی درباره تهیه برگر ماهی خانگی را ارائه خواهیم داد.

مواد لازم

برای تهیه برگر ماهی خانگی نیازمند مواد زیر هستیم:

+ ۲۰۰ گرم گوشت ماهی تازه (مثلاً سالمون یا تون)
+ ۱ عدد تخم مرغ
+ نصف پیمانه نان خشک ترد (برای تغییر طعم میتوان از نان سنگک یا مغز نیز استفاده کرد)
+ ۱ قاشق آبلیمو
+ نصف قاشق چایخوری فلفل قرمز خرد شده
+ ۱ قاشق چایخوری پودر پیاز
+ ۱ قاشق چایخوری پودر سیر
+ نمک و فلفل به میزان لازم
+ روغن برای سرخ کردن

طرز تهیه برگر ماهی

۱. ابتدا گوشت ماهی را چند بار بشویید و آب آن را خوب بکشید. سپس گوشت ماهی را با چاقو یا همزن بیشتر صاف کرده تا تمام استخوان‌های کوچک از آن جدا شود.

۲. گوشت ماهی را در یک میکسر قرار داده و به همراه تخم مرغ، نان خشک ترد، آبلیمو، فلفل قرمز، پودر پیاز، پودر سیر، نمک و فلفل، به مدت چند دقیقه خوب میکس کنیم تا تمام مواد به خوبی مخلوط شوند.

۳. حالا دست‌ها را با آب سرد مرطوب کنید و هر دوتا را تا حدی مرطوب نگه دارید. سپس از مواد خمیری تقریباً به اندازه ۲ قاشق غذاخوری در دستتان گرفته و آن را به‌صورت یک دیس کوچک شکل دهید.

۴. روی این خمیر، دسته خمیر دیگری قرار دهید و با یک دستمال خشک خمیرهای را به صورت یک شکل گرد یا برگر شکل کنید. این کار را با همه خمیرها انجام دهید.

۵. در یک ماهیتابه کم عمق، روغن را داغ کنید و برگرهای ماهی را به‌تدریج واحد داخل ماهیتابه قرار دهید. همزمان با سرخ شدن یک طرف برگر، آن را برگردانید تا از هر دو طرف سرخ شود. حدود ۳-۴ دقیقه زمان می‌برد تا برگر ماهی کاملاً سرخ شود.

۶. پس از سرخ شدن برگرها، آن‌ها را روی یک کاغذ آشپزخانه برای ضد چربی شدن روی رکاب ریخته و در ظرف مناسب سرو کنید.

پیشنهادات:

– همراه با سبزیجات تازه و مواد خوراکی مختلف مانند پیاز، گوجه فرنگی و ترشیجات مختلف سرو کنید
– میتوانید از ماهی‌های مختلف نیز برای تهیه برگر استفاده کنید تا طعم این غذا را تغییر دهید.

نتیجه‌گیری

تهیه برگر ماهی خانگی یک غذای خوشمزه و سبک است که همه اعضای خانواده را می‌تواند خوشحال کند. این غذا را میتوانید در میان وعده‌ها، پارتی‌ها و یا به صورت شام خانگی سرو کنید. با توجه به مواد اصلی این غذا، ارزش غذایی بالا و فواید بسیاری برای سلامتی دارد.

 

آشپزی سریع و آسان با خردکن برسادیس :

خردکن برسادیس یکی از محبوب‌ترین و قدرتمندترین خردکن‌های خانگی با سطح بین‌المللی است. این خردکن با موتور گیربکسی چرخان می‌تواند گوشت‌های نیمه‌سنگین را به آسانی خرد و میکس کند و همچنین انواع مواد سفت و نرم، داغ و سرد را کاملا خردکند .

خردکن برسادیس در دو سال اخیر به یکی از پرفروش‌ترین و محبوب‌ترین خردکن‌های ایران تبدیل شده است

 

از قابلیت های مهم خردکن برسادیس  میتوان به موارد زیر اشاره نمود :

  1. خرد کردن انواع سبزیجات و صیفی جات
  2. چرخ کردن گوشت و مرغ
  3. میکس غذاهای داغ مثل حلیم
  4. میکس غذاهای سرد مثل الویه
  5. درست کردن رب گوجه
  6. درست کردن انواع آبمیوه مثل شیر موز ، آب طالبی ، آب هندوانه ، آب انار و …
  7. خرد کردن یخ برای آبمیوه و بستنی
  8. آسیاب کردن انواع خشکبار مثل گردو ، پسته ، بادام و …
برای سرعت بخشیدن به آشپزی می توانید ازمحصولات زیر که داری گارانتی معتبرو ارسال رایگان می باشند استفاده کنید

همچنین خدماتی که توسط برند برسادیس  ارائه میشود بسیار مناسب و حائز اهمیت میباشد:

  • گارانتی ۱۸ ماهه بدون هیچ قید و شرطی
  • امکان پرداخت کامل وجه درب منزل
  • ارسال رایگان به سراسر ایران
  • ۱۰ سال خدمات پس از فروش

 

سبد خرید
فروشگاه
0 موارد محصول
حساب کاربری من