فهرست مطالب
طرز تهیه میگو سوخاری بوشهری
میگو سوخاری یکی از انواع غذاهای فست فودی و خوشمزه در جهان است که در دسته بندی غذاهای دریایی قرار می گیرد. این غذای خوشمزه را علاوه بر اینکه می توانید به عنوان یک غذای کامل استفاده کنید ، می توانید آنرا به عنوان یک پیش غذای مجلسی هم سرو کنید. با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر میگو سوخاری تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری میگو سوخاری تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید.
مواد لازم
- میگو پاک شده: ۱ کیلوگرم
- پودر میگو سوخاری: ۱ لیوان
- آرد سفید: ۱ لیوان
- سیر: ۵ حبه
- تخم مرغ: ۱ عدد
- آبلیمو: ۳ قاشق غذاخوری
- روغن سرخ کردنی: به اندازه کافی
- نمک و فلفل سیاه: به اندازه کافی
تکمیلی
- زمان تهیه : ۳۰ دقیقه
- مناسب برای ۴ نفر
طرز تهیه میگو سوخاری مجلسی بوشهری
مرحله اول طرز تهیه میگو سوخاری بوشهری
میگو پاک شده آماده است فقط باید با یک چاقو پشت کمر میگو را می بریم و با یک خلال دندان رگ سیاه آن را خارج می کنیم و تمیز آبکش می کنیم و در یک کاسه بزرگ می ریزیم و سیر ها را پوست می گیریم و رنده ریز می کنیم.
و داخل ظرف میگو ها می ریزیم و آبلیمو را نیز اضافه می کنیم و نمک،فلفل روی میگو ها می پاشیم و مواد را مخلوط می کنیم تا کاملا میگوها با مواد آغشته شوند و روی کاسه را سلفون می کشیم.
و به مدت ۳ ساعت اجازه می دهیم تا در یخچال میگوها طعم دار شوند. سپس میگو ها را از یخچال خارج می کنیم و تخم مرغ را در کاسه ای می شکنیم و با چنگال هم می زنیم و آرد سوخاری را نیز در کاسه ای می ریزیم.
مرحله دوم
آرد سفید را نیز در کاسه ای دیگر می ریزیم و کنار هم قرار می دهیم و در تابه ای کوچک و عمق دار روغن به اندازه ای می ریزیم که میگوها در آن شناور باشند و حرارت را کم می کنیم تا آرام داغ شود. زمانیکه روغن داغ شد میگو را ابتدا در آرد سفید می غلتانیم
و بعد داخل تخم مرغ می زنیم و در آخر در پودر میگو سوخاری می غلتانیم تا کاملا پوشیده شود و داخل روغن داغ قرار می دهیم تا مغز پخت و سرخ شود. میگو ها زود سرخ می شوند پس همین که طلایی شدند از روغن بیرون می آوریم
و در صافی یا روی دستمال تمیز آشپزخانه قرار می دهیم تا روغن اضافه آن ها خارج شود. میگو های سرخ شده را در ظرف می چینید و با سیب زمینی سرخ شده یا سالاد فصل این غذای لذیذ را نوش جان کنید.
چند نکته طرز تهیه میگو سوخاری بوشهری
- خمیر به دست آمده از پودر میگو سوخاری حاوی ادویه های ارگانیک و طبیعی می باشد که علاوه بر رفع بوی ضخم، باعث پف کردن میگوها و خوشمزگی خاصی به آنها می بخشد.
- میگو سوخاری را میتوانید با سس تارتار و سالاد کلم میل کنید.
آشپزی سریع و آسان با خردکن برسادیس :
خردکن برسادیس یکی از محبوبترین و قدرتمندترین خردکنهای خانگی با سطح بینالمللی است. این خردکن با موتور گیربکسی چرخان میتواند گوشتهای نیمهسنگین را به آسانی خرد و میکس کند و همچنین انواع مواد سفت و نرم، داغ و سرد را کاملا خردکند .
خردکن برسادیس در دو سال اخیر به یکی از پرفروشترین و محبوبترین خردکنهای ایران تبدیل شده است
از قابلیت های مهم خردکن برسادیس میتوان به موارد زیر اشاره نمود :
- خرد کردن انواع سبزیجات و صیفی جات
- چرخ کردن گوشت و مرغ
- میکس غذاهای داغ مثل حلیم
- میکس غذاهای سرد مثل الویه
- درست کردن رب گوجه
- درست کردن انواع آبمیوه مثل شیر موز ، آب طالبی ، آب هندوانه ، آب انار و …
- خرد کردن یخ برای آبمیوه و بستنی
- آسیاب کردن انواع خشکبار مثل گردو ، پسته ، بادام و …
همچنین خدماتی که توسط برند برسادیس ارائه میشود بسیار مناسب و حائز اهمیت میباشد:
- گارانتی ۱۸ ماهه بدون هیچ قید و شرطی
- امکان پرداخت کامل وجه درب منزل
- ارسال رایگان به سراسر ایران
- ۱۰ سال خدمات پس از فروش