مجله خردکن
طرز تهیه شنیسل ماهی سوخاری
طرز تهیه شنیسل ماهی سوخاری
شنیسل ماهی یکی از سوخاری های بسیار خوشمزه در سراسر دنیا می باشد. شنیسل یکی از غذاهای محبوب می باشد که با انواع مرغ ها و گوشت ها و ماهی طبخ می شود. در مورد تاریخچه پیدایش شنیسل اختلاف نظرهای متفاوتی وجود دارد عده ای معتقد هستند آلمانی اختراع کردند و عده ای دیگر مجارها و عده دیگر اتریش و ایتالیا را اولین کشور در کشف شنیسل می دانند در هر صورت تهیه شنیسل به صورت کلی در رسپی ها مشابه همدیگر می باشد با کمی اختلاف های جزئی. تفاوت شنیسل با سوخاری کردن در این است که مرغ یا ماهی را داخل پودر سوخاری میزنند سپس سرخ می کنند ولی شنیسل را مزه دار کرده در مخلوط تخم مرغی زده سپس سرخ می کنیم.
مواد لازم
-
ماهی قزل: آلا ۱ عدد
- پودر ماهی سوخاری : ۵ قاشق غذا خوری
-
تخم مرغ: ۱ عدد
-
آرد : ۵ قاشق غذا خوری
-
آبلیمو: ۲ قاشق غذا خوری
-
نمک، فلفل سیاه، زیره، پودر سیر، پودر پیاز: به مقدار لازم
تکمیلی
- زمان تهیه : ۳۰ تا ۶۰ دقیقه
- مناسب برای ۲ نفر
طرز تهیه شنیسل ماهی
مرحله اول طرز تهیه شنیسل ماهی سوخاری
ابتدا ماهی را شسته و از وسط برش بزنید سپس اضافات داخل شکم ماهی را خارج کنید و تمام تیغ و پوست ماهی و بال را جدا کرده. برای تهیه شنیسل ماهی نباید اصلا تیغ داشته باشد پس به خوبی تمیز کنید اگر زمان کافی برای این کار نداشتید از ماهی تیلاپیلا استفاده کنید.
وقتی ماهی را خوب پاک کردیم و شستیم تمام ماهی را به نمک آغشته می کنیم و داخل یک سبد در یخچال برای ۱ ساعت بگذارید تا تمام خون آب ماهی خارج شود و بوی زهم ماهی از بین برود.
مرحله دوم
بعد از گذشت ۱ ساعت خونابه ماهی به همراه نمک رویش را می شوریم و برای مرینت کردن آماده میکنیم. نمک و آبلیمو؛ فلفل سیاه و پودر سیر و پودر پیاز را به ماهی زده و خوب با دست ماساژ می دهیم تا همه جای ماهی مزه دار شود سپس برای ۱ ساعت دیگر ماهی مرینت شده را داخل یخچال بگذارید.
مرحله سوم
مرحله چهارم
برای پخت شنیسل هم می توانید از فر و هم سرخ کردن استفاده کنید. برای سرخ کردن داخل ظرف مناسب روغن ریخته و بگذارید تا داغ شود سپس ماهی سوخاری را داخل آن بگذارد و اجازه دهید با حرارت ملایم خوب سوخاری شود سپس روی دستمال روغن گیر قرار دهید و سرو کنید.
به روش فر: ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید سپس شنیسل ماهی را داخل سینی فر قرار دهید و در دمای ۱۸۰ درجه بمدت ۲۰ دقیقه بگذارید تا مغز پخت شود و در انتهای پخت چند دقیقه گریل را روشن کنید به همین راحتی شنیسل ماهی ما حاضر است.
نکات:
-
برای سرخ کردن ابتدا باید شکم ماهی را سرخ کنید سپس پشت ماهی را سرخ کرده.
-
برای پخت بهتر ماهی و مصرف آسانتر، بهتر است ماهیها را به صورت فیله شده استفاده کنید.
-
میتوانید به جای پودر ماهی سوخاری از گرانول سوخاری پولکی طلایی استفاده کنید.