مجله آشپزی

طرز تهیه شنیسل ماهی سوخاری

شنیسل ماهی

طرز تهیه شنیسل ماهی سوخاری

شنیسل ماهی یکی از سوخاری های بسیار خوشمزه در سراسر دنیا می باشد. شنیسل یکی از غذاهای محبوب می باشد که با انواع مرغ ها و گوشت ها و ماهی طبخ می شود. در مورد تاریخچه پیدایش شنیسل اختلاف نظرهای متفاوتی وجود دارد عده ای معتقد هستند آلمانی اختراع کردند و عده ای دیگر مجارها و عده دیگر اتریش و ایتالیا را اولین کشور در کشف شنیسل می دانند در هر صورت تهیه شنیسل به صورت کلی در رسپی ها مشابه همدیگر می باشد با کمی اختلاف های جزئی. تفاوت شنیسل با سوخاری کردن در این است که مرغ یا ماهی را داخل پودر سوخاری میزنند سپس سرخ می کنند ولی شنیسل را مزه دار کرده در مخلوط تخم مرغی زده سپس سرخ می کنیم.

 

تکمیلی 

  • زمان تهیه : ۳۰ تا ۶۰ دقیقه
  • مناسب برای ۲ نفر

 

طرز تهیه شنیسل ماهی

شنیسل ماهی

مرحله اول طرز تهیه شنیسل ماهی سوخاری

ابتدا ماهی را شسته و از وسط برش بزنید سپس اضافات داخل شکم ماهی را خارج کنید و تمام تیغ و پوست ماهی و بال را جدا کرده. برای تهیه شنیسل ماهی نباید اصلا تیغ داشته باشد پس به خوبی تمیز کنید اگر زمان کافی برای این کار نداشتید از ماهی تیلاپیلا استفاده کنید.
وقتی ماهی را خوب پاک کردیم و شستیم تمام ماهی را به نمک آغشته می کنیم و داخل یک سبد در یخچال برای ۱ ساعت بگذارید تا تمام خون آب ماهی خارج شود و بوی زهم ماهی از بین برود.

 

[elementor-template id=”19113″]

مرحله دوم

بعد از گذشت ۱ ساعت خونابه ماهی به همراه نمک رویش را می شوریم و برای مرینت کردن آماده میکنیم. نمک و آبلیمو؛ فلفل سیاه و پودر سیر و پودر پیاز را به ماهی زده و خوب با دست ماساژ می دهیم تا همه جای ماهی مزه دار شود سپس برای ۱ ساعت دیگر ماهی مرینت شده را داخل یخچال بگذارید.

مرحله سوم

سه کاسه هم اندازه بردارید و در یکی تخم مرغ را شکسته و با چنگال می زنیم تا از لختگی در بیاد. در ظرف دیگر آرد ریخته و در ظرف دیگر پودر ماهی سوخاری می ریزیم. سپس ماهی را ابتدا داخل ظرف آرد زده و خوب کاور کنید سپس در کاسه تخم مرغ و در انتها در پودر ماهی سوخاری بغلطانید به همین ترتیب تکه های دیگر ماهی را درست کنید.

مرحله چهارم

برای پخت شنیسل هم می توانید از فر و هم سرخ کردن استفاده کنید. برای سرخ کردن داخل ظرف مناسب روغن ریخته و بگذارید تا داغ شود سپس ماهی سوخاری را داخل آن بگذارد و اجازه دهید با حرارت ملایم خوب سوخاری شود سپس روی دستمال روغن گیر قرار دهید و سرو کنید.

به روش فر: ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید سپس شنیسل ماهی را داخل سینی فر قرار دهید و در دمای ۱۸۰ درجه بمدت ۲۰ دقیقه بگذارید تا مغز پخت شود و در انتهای پخت چند دقیقه گریل را روشن کنید به همین راحتی شنیسل ماهی ما حاضر است. نوش جان

نکات:

  • برای سرخ کردن ابتدا باید شکم ماهی را سرخ کنید سپس پشت ماهی را سرخ کرده.

  • برای پخت بهتر ماهی و مصرف آسان‌تر، بهتر است ماهی‌ها را به صورت فیله‌ شده استفاده کنید.

  • می‌توانید به جای پودر ماهی سوخاری از گرانول سوخاری پولکی طلایی استفاده کنید.

 

آشپزی سریع و آسان با خردکن برسادیس :

خردکن برسادیس یکی از محبوب‌ترین و قدرتمندترین خردکن‌های خانگی با سطح بین‌المللی است. این خردکن با موتور گیربکسی چرخان می‌تواند گوشت‌های نیمه‌سنگین را به آسانی خرد و میکس کند و همچنین انواع مواد سفت و نرم، داغ و سرد را کاملا خردکند .

خردکن برسادیس در دو سال اخیر به یکی از پرفروش‌ترین و محبوب‌ترین خردکن‌های ایران تبدیل شده است

 

از قابلیت های مهم خردکن برسادیس  میتوان به موارد زیر اشاره نمود :

  1. خرد کردن انواع سبزیجات و صیفی جات
  2. چرخ کردن گوشت و مرغ
  3. میکس غذاهای داغ مثل حلیم
  4. میکس غذاهای سرد مثل الویه
  5. درست کردن رب گوجه
  6. درست کردن انواع آبمیوه مثل شیر موز ، آب طالبی ، آب هندوانه ، آب انار و …
  7. خرد کردن یخ برای آبمیوه و بستنی
  8. آسیاب کردن انواع خشکبار مثل گردو ، پسته ، بادام و …

[elementor-template id=”19100″]

همچنین خدماتی که توسط برند برسادیس  ارائه میشود بسیار مناسب و حائز اهمیت میباشد:

  • گارانتی ۱۸ ماهه بدون هیچ قید و شرطی
  • امکان پرداخت کامل وجه درب منزل
  • ارسال رایگان به سراسر ایران
  • ۱۰ سال خدمات پس از فروش

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *