مجله خردکن
ویدیو طرز تهیه پیتزای بیکن گوساله با خمیر پیش تخمیر (خمیر پولیش)
خمیر این پیتزا با متد پیش تخمیر یا Poolish درست میشه که یعنی یه مقدار برابر آب و آرد و مقدار اندکی مخمر رو مخلوط کرده بهش زمان میدیم حدود ۳ ساعت تا عملیات پیش تخمیر شروع بشه و خمیر به اصطلاح اسفنجی میشه. خمیر درست شده به این روش طعم متفاوت تری از خمیر با مخمر عادی داره و واقعا خوشمزه ست.
مواد لازم پیتزا
- آب: 200 میلی لیتر
- مخمر نان فرانسوی: 10 گرم
- آرد: 200 گرم
- عسل: 5 گرم
- نمک: 8 گرم
- آب: 65میلی لیتر (برای مرحله دوم خمیر)
- آرد: 130 گرم (برای مرحله دوم خمیر)
- بیکن گوساله: 150 گرم
- سس گوجه فرنگی: به مقدار لازم
تکمیلی
- زمان تهیه : ۳۰ تا ۶۰ دقیقه
- مناسب برای ۲ نفر
ویدیو طرز تهیه پیتزای بیکن گوساله با خمیر پیش تخمیر
ویدیو طرز تهیه پیتزای بیکن گوساله
مرحله اول
مخمر و آرد را در آب بریزید. هم بزنید و اجازه دهید به مدت ۱۵ دقیقه استراحت کند.
مرحله دوم
نمک ، عسل ، آب و خمیر مایه را به آرد اضافه و مخلوط کنید. اجازه دهید به مدت ۲ ساعت استراحت کند. در صورت تمایل می توانید برای آشنایی
مرحله سوم
خمیر را چندین بار تا کنید و یک قرص نان درست کنید. بگذارید تا حجم آن ۳ برابر شود.
مرحله چهارم
با دست صاف کنید و خمیر را به اندازه یک صفحه پخت کش دهید. روی آن را با سس گوجه فرنگی بپوشانید.
مرحله پنجم
به مدت ۲۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بپزید و به صورت نواری برش دهید. روی آن پنیر و بیکن قرار دهید.
چند نکته :
- می توانید به جای سس گوجه فرنگی از کنسرو گوجه فرنگی تازه استفاده کنید.
- در این روش بیکن ها خام سرو می شود، شما میتوانید در انتها ۵ دقیقه در فر قرار دهید.
- می توانید برای خمیر خود از پودر آماده خمیر پیتزا و یا پودر آماده خمیر پیتزا طعم دار استفاده کنید.