فیله مرغ پفکی یک غذای مقوی و غنی برای کودکان و نوجوانان است. فیله ی مرغ پفکی با داشتن ادویه های مختلف طعم و عطر متفاوتی دارد.
مواد لازم
- تخم مرغ: ۳ عدد
- فیله مرغ: ۲ گیلو
- سیر: ۲ حبه
- مخلوط ادویه جات: ۲ قاشق غذاخوری
- نشاسته ذرت: ۲ قاشق غذاخوری
- روغن: به مقدار لازم
- کاهو: به مقدار لازم
- نمک: ۱ قاشق چایخوری
تکمیلی
- زمان تهیه : ۳۰ تا ۶۰ دقیقه
- مناسب برای ۶ نفر
ویدیو آموزش فیله مرغ پفکی
طرز تهیه فیله مرغ پفکی
مرحله اول
زرده و سفیده ها را جدا کنید.
مرحله دوم
مرغ را به صورت نوار برش دهید. با زرده تخم مرغ ، سیر ، مخلوط ادویه ، نمک و نشاسته مخلوط کنید.
مرحله سوم
سفیده ها را در یک کاسه بزنید. داخل ماهیتابه روغن بریزید.
مرحله چهارم
مرغ را به سفیده آغشته کنید. نان تست تزیین آن را با کاهو و گوجه فرنگی انجام دهید.
نکته :
- شما می توانید از پودر سوخاری پفکی تمپورا برای فیله مرغ های خود استفاده کنید.