مجله خردکن

خانه » مجله خردکن » طرز تهیه لازانیا با سویا و قارچ
لازانیا با سویا

طرز تهیه لازانیا با سویا و قارچ

لازانیا با سویا یکی از انواع لازانیا ها می باشد که فاقد گوشت است و فقط با سویا تهیه می شود البته شما می توانید مقداری گوشت چرخ کرده نیز اضافه کنید ولی لازانیا با سویا یک دستور گیاهی و وگان می باشد که بسیار خوشمزه است و هیچ چیز از نسخه اصلی لازانیا با گوشت کم ندارد و شما اگر گیاه خوار هستید می توانید این پروتئین سویا را در غذاهای خود بگنجانید زیرا بدن شما نیاز به انواع ویتامین ها و پروتئین ها دارد.

در تهیه لازانیا با سویا از پروتئین سویا که دارای بافت مشابه گوشت چرخ کرده است و پنیر خامه ای استفاده می‌شود. تهیه این غذا وقت زیادی از شما نمی‌گیرد.

 

تکمیلی 

  • زمان تهیه : ۶۰ تا ۹۰ دقیقه
  • مناسب برای ۴ نفر

طرز تهیه جامبو شلز شکم ‌پر رژیمی

لازانیا با سویا

مرحله اول طرز تهیه لازانیا با سویا و قارچ

ابتدا قبل از شروع آشپزی سویا را داخل کاسه ریخته و به همراه آب ولرم برای ۵ دقیقه خیس کنید تا نرم شود سپس پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و به همراه کمی روغن گیاهی یا روغن دلخواه تفت دهید تا سبک شود.

مرحله دوم

در ادامه سویا خیس خورده را آبکش کنید و خوب فشار دهید تا آب اضافی آن خارج شود سپس سیرها را پوره کنید و به همراه پیاز کمی تفت دهید و بعد سویا را اضافه کنید و تمام ادویه ها را افزوده و خوب سویا را سرخ کنید تا مزه دار شود در ادامه فلفل دلمه نگینی شده را به همراه قارچ های ورقه شده اضافه کنید و تفت داده تا آب اضافی قارچ کشیده شود و در انتها رب را اضافه کنید و تفت داده تا بوی خامی رب گرفته شود و رب خوش رنگ شود سپس تابه را از روی حرارت بردارید.

مرحله سوم

با توجه به لازانیایی که استفاده می کنید آن را آماده کنید لازانیا را به دو دسته تقسیم می شوند یک دسته آنهایی که داخل آبجوش انداخته و صبر کنید تا نرم شوند و یا مانند پاستا درست کردن باید داخل قابلمه آبجوش بی اندازید تا ورقه ها نرم شوند سپس آبکش کنید و کف ظرف پیرکس کمی سس بشامل ریخته و یک برگه لازنیا قرار دهید و روی آن کمی مواد سویا و پنیر دلخواه بریزید و همین طور لایه ها را تکرار کنید تا مواد تمام شوند روی آخرین مواد لازانیا قرار دهید و پنیر اضافه کنید و در فر از قبل گرم شده به مدت ۳۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه بگذارید تا پخته و پنیر ذوب شود. نوش جان

نکات:

  • بهتر است لازانیا را بلافاصله بعد از خارج کردن برش نزنید تا لایه ها از هم نپاشد صبر کنید تا خنک شود.
  • می توانید به دلخواه از سبزیجات استفاده کنید.
  • می توانید لازانیا با سویا را در توستر یا سولاردم نیز تهیه کنید ولی دما را ۲۰ درجه کمتر تنظیم کنید.

طرز تهیه لازانیا با سویا و قارچ

لازانیا یکی از پرطرفدارترین غذاهای ایتالیایی است که در سراسر جهان مورد توجه قرار گرفته است. با ترکیب این غذا با سویا و قارچ، می‌توان نسخه‌ایی سالم و گیاهی از لازانیا را تهیه کرد. در این مقاله، طرز تهیه لازانیا با سویا و قارچ را به صورت مفصل مورد بررسی قرار خواهیم داد.

مواد لازم

برای تهیه لازانیا با سویا و قارچ، مواد زیر را به ترتیب زیر آماده کنید:
– یک بسته لازانیا
– یک پیاز متوسط
– دو حبه سیر
– نیم کیلو سویا (قره قروت)
– دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
– ۲۰۰ گرم قارچ دکمه‌ای (میتاکه)
– یک قاشق چایخوری پودر سیر
– نصف قاشق چایخوری پودر گلپر
– نیم لیوان آبلیمو
– نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه

۱. ابتدا لازانیا را در آب نمک‌دار جوشانده و طبق دستور بسته بپزید. سپس آن را آبکش کرده و صاف کنید
۲. در قدیمی‌ترین یک یا دو قاشق غذاخوری روغن زیتون را در یک ماهیتابه بزرگ داغ کنید
۳. هنگامی که روغن داغ شد، پیاز را ریز خرد کنید و به همراه سیر خرد شده به روغن افزوده و تا حدی سرخ کنید
۴. قسمتی از سویا را منتخب کرده و آن را همراه با قارچ به ماهیتابه اضافه کنید و به مدت چند دقیقه بپزید
۵. پودر سیر و گلپر را به صورت یکسان به مواد اضافه کنید و همه چیز را به خوبی مخلوط کنید
۶. در نهایت، آبلیمو را به مواد اضافه کرده و به مدت چند دقیقه دیگر بپزید تا مزه‌ها با هم ترکیب شوند
۷. لازانیا را در سینی فر مناسب قرار داده و روی آن سس سویا و قارچ ریخته و به طرز چینش مورد نظر در ظرف قرار دهید
۸. سینی فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار داده و پیش پزی لازانیا را به مدت ۲۰-۱۵ دقیقه انجام دهید
۹. پس از آماده شدن، لازانیا صحنه برداری شده و به همراه سالاد و یا نوشیدنی دلخواه سرو می‌شود.

نتیجه

لازانیا با سویا و قارچ یک گزینه شاداب و سبز برای علاقمندان به تغذیه گیاهی است. از طریق این روش ساده و سریع، می‌توانید یک غذای خوشمزه و سالم را در خانه خود تهیه کنید. همچنین، این غذا قدرت زیادی در جلب توجه میهمانان خواهد داشت.

آیا می‌خواهید تنوعی در آشپزی خود ایجاد کنید؟ پس لازم است به لیست دستورپخت های متفاوتی که از اینترنت و برنامه ما در دسترس دارد، نگاهی بیندازید و خلاقیت خود را با تهیه منوهای جذاب و خوشمزه، به اثبات بنشانید.

 

خردکن برسادیس یکی از محبوب‌ترین و قدرتمندترین خردکن‌های خانگی با سطح بین‌المللی است. این خردکن با موتور گیربکسی چرخان می‌تواند گوشت‌های نیمه‌سنگین را به آسانی خرد و میکس کند و همچنین انواع مواد سفت و نرم، داغ و سرد را کاملا خردکند .

خردکن برسادیس در دو سال اخیر به یکی از پرفروش‌ترین و محبوب‌ترین خردکن‌های ایران تبدیل شده است

از قابلیت های مهم خردکن برسادیس  میتوان به موارد زیر اشاره نمود :

  1. خرد کردن انواع سبزیجات و صیفی جات
  2. چرخ کردن گوشت و مرغ
  3. میکس غذاهای داغ مثل حلیم
  4. میکس غذاهای سرد مثل الویه
  5. درست کردن رب گوجه
  6. درست کردن انواع آبمیوه مثل شیر موز ، آب طالبی ، آب هندوانه ، آب انار و …
  7. خرد کردن یخ برای آبمیوه و بستنی
  8. آسیاب کردن انواع خشکبار مثل گردو ، پسته ، بادام و …

همچنین خدماتی که توسط برند برسادیس  ارائه میشود بسیار مناسب و حائز اهمیت میباشد:

  • گارانتی ۱۸ ماهه بدون هیچ قید و شرطی
  • امکان پرداخت کامل وجه درب منزل
  • ارسال رایگان به سراسر ایران
  • ۱۰ سال خدمات پس از فروش
برای سرعت بخشیدن به آشپزی می توانید ازمحصولات زیر که داری گارانتی معتبرو ارسال رایگان می باشند استفاده کنید

 

 

سبد خرید
فروشگاه
0 موارد محصول
حساب کاربری من