مجله خردکن
طرز تهیه پیراشکی خرما مخصوص ماه رمضان
خرما به خاطر خواص بسیار زیادی که دارد از جمله خشکبارهایی است که در ماه رمضان به شدت پرطرفدار است. برای همین در این مقاله قصد داریم تا طرز تهیه پیراشکی خرما را در اختیارتان قرار دهیم که اصلا هم کار سختی نیست. کافی است دستورالعمل را مو به مو دنبال کنید و پیراشکی ترد و خوشمزه خرمایی همراه عطر هل را تهیه کنید.
مواد لازم خمیر پیراشکی
- پودر خمیر پیراشکی: 1 بسته
- آب ولرم: 1 لیوان سرخالی
- روغن مایع: 6 قاشق غذاخوری
مواد لازم مواد داخل پیراشکی
- خرما: 300 گرم
- مغز بادام: 100 گرم
- پودر نارگیل: دو قاشق سوپخوری
- پودر هل: نصف قاشق چایخوری
- کره: 30 گرم
تکمیلی
- زمان تهیه : ۳۰ دقیقه
- مناسب برای ۲ نفر
طرز تهیه پیراشکی خرمای
مرحله اول
طبق آموزش روی بسته پودر آماده خمیر پیراشکی خمیر را درست کنید و در جای گرم قرار بدید تا پُف کند.
مرحله دوم
در این فاصله سراغ درست کردن مواد داخل پیراشکی میرویم. هستههای خرما را در بیاورید. یک تابه روی حرارت قرار دهید و کره را داخل آن ذوب کنید. خرما، پودر بادام، نارگیل و پودر هل را اضافه کنید. مواد را با حرارت ملایم با هم تفت دهید تا کاملا مخلوط شده و خرماها له شوند.
مرحله سوم
روی سطح کارتان مقداری آرد بپاشید و به در اندازههای مساوی خمیر چانهگیری کنید. حدود ۲۰ عدد نان پیراشکی حدودا باید درست کنید.
مرحله چهارم
خمیرها را به کمک دست نازک کنید. مواد پیراشکی را حالت گرد فرم دهید و وسط نان قرار دهید و به شکل گرد نان را ببندید. داخل یک قابلمه کوچک مقداری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید تا روغن داغ شود. پیراشکیها را داخل روغن سرخ کنید . آنها را داخل ظرف مناسب سرو کرده و با پودر پسته و نارگیل تزیین کنید. در صورت تمایل می توانید
چند نکته
- پیراشکی ها را بعد از سرخ کردن روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافیشان گرفته شود.