مجله خردکن
طرز تهیه میگو پفکی
میگو پفکی یک غذای دریایی است که طرفداران بسیاری دارد و به دلیل دریایی بودنش با مرغ و قارچ و پنیر سوخاری تفاوت دارد و کمتر میتوانید آن را در فست فودها پیدا کنید و برای میل کردن این غذا باید به سراغ رستورانهایی بروید که غذای دریایی دارند یا آن را در منزل تهیه کنید و نوش جان بفرمایید. در صورت تمایل می توانید
مواد لازم
- پودر میگو سوخاری: یک بسته
- میگو: 500 گرم
- آب: یک لیوان
- تخم مرغ: یک عدد
- روغن سرخ کردنی: به مقدار لازم
تکمیلی
- زمان تهیه : ۳۰ دقیقه
- مناسب برای ۳ نفر
طرز تهیه میگو پفکی
مرحله اول
تخم مرع و آب را در یک ظرف با هم مخلوط نمایید.
مرحله دوم
پودر میگو سوخاری را به تدریج به مخلوط تخم مرغ و آب اضافه نموده و خوب هم بزنید تا خمیر یکدست و غلیظ گردد.
مرحله سوم
میگوها را به خمیر آغشته کرده و آنها را تا لحظه طلایی شدن در روغن داغ (با عمق زیاد) سرخ نمایید.
چند نکته
- خمیر به دست آمده از پودر میگو سوخاری حاوی ادویه های ارگانیک و طبیعی می باشد که علاوه بر رفع بوی ضخم، باعث پف کردن میگوها و خوشمزگی خاصی به آنها می بخشد.
- میگو پفکی را میتوانید به همراه سیب زمینی سرخ شده و سالاد کلم میل کنید.