مک اند چیز با پنیر چدار

غذاساز برسادیس

طرز تهیه مک اند چیز با پنیر چدار

مک اند چیز به خاطر راحتی و سرعت درست کردنش معروف است. خوبی این دستور تهیه انعطاف‌پذیری بالایی است که در استفاده از پنیر در آن وجود دارد. به همین خاطر دستور تهیه امروز را با پنیر چدار امتحان می‌کنیم. کافی است یک بار ماکارونی و پنیر را با پنیر چدار درست کنید تا تبدیل به غذای محبوب خانوادگی شود، چون ترکیب ساده این غذا را هم بزرگترها و هم بچه‌ها می‌پسندند. همچنین مک اند چیز با پنیر چدار ترکیبی عالی برای مهمانی و آخرهفته هم هست.

 

غذاساز همه کاره

تکمیلی 

  • زمان تهیه : 30 دقیقه
  • مناسب برای 3 نفر
برگر تن ماهی

مراحل تهیه مک اند چیز خانگی

 

پیتزا پیراشکی بازاری در خانه

مرحله اول طرز تهیه مک اند چیز با پنیر چدار

نیمی از کره را ذوب کنید و به پودر نان اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و کنار بگذارید.

سرخ کن مایللوکس

مرحله دوم

مابقی کره را داخل تابه ریخته و سیر را به آن اضافه کنید و تفت دهید. آرد به آن افزوده و ۳ دقیقه دیگر تفت دهید.

خردکن چیست؟ با انواع خرد کن و کاربردهای آن آشنا شوید 50 مدل

مرحله سوم

سپس به آن شیر را به تدریج اضافه کنید تا آرد گلوله نشود. سس را حرارت دهید تا شیر بجوشد. سپس حرارت را کم کنید و وقتی مایه یک دست شد به آن نمک و فلفل سیاه و پنیر چدار را اضافه کنید.

خردکن مایللوکس

مرحله چهارم

پاستاهای آبکش شده را به سس اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

پیتزا گیاهی مارگاریتا وگان

مرحله پنجم

مک اند چیز را داخل ظرف سرو ریخته روی آن مقداری پنیر چدار رنده شده و آرد سوخاری بریزید و داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید تا طلایی شود.

پلو یونانی با گوشت چرخ‌کرده

نکات طرز تهیه مک اند چیز با پنیر چدار:

  • در انتخاب پاستا دقت کنید که از فرم‌هایی مثل پاستا پروانه‌ای، پاستا صدفی یا لوله‌ای استفاده کنید، چون در این حالت سس پنیری به بهترین شکل می‌تواند به پاستا بچسبد.
  • یکی از بهترین روش‌ها برای اینکه پنیر چدار داخل مک اند چیز شما طعم قوی‌تری به غذا بدهد و به علاوه، راحت‌تر بتوانید آن را رنده کنید، خوب است که ۵ الی ۱۰ دقیقه قبل از کشیدن مک اند چیز آماده داخل ظرف سرو، پنیر چدار را داخل فریزر بگذارید. برای رنده کردن از سوراخ‌های درشت رنده استفاده کنید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *