فیله مرغ پفکی یک غذای مقوی و غنی برای کودکان و نوجوانان است. فیله ی مرغ پفکی با داشتن ادویه های مختلف طعم و عطر متفاوتی دارد.
پیشنهاد ویژه:
مایلوکس
مواد لازم
- تخم مرغ: 3 عدد
- فیله مرغ: 2 گیلو
- سیر: 2 حبه
- مخلوط ادویه جات: 2 قاشق غذاخوری
- نشاسته ذرت: 2 قاشق غذاخوری
- روغن: به مقدار لازم
- کاهو: به مقدار لازم
- نمک: 1 قاشق چایخوری
پیشنهاد ویژه:
خرید غذاساز
تکمیلی
- زمان تهیه : ۳۰ تا ۶۰ دقیقه
- مناسب برای ۶ نفر
پیشنهاد ویژه:
غذاساز برسادیس
ویدیو آموزش فیله مرغ پفکی
این نوشته را ببینید:
تفاوت غذا ساز با خرد کن برقی چیست؟ کدام محصول کاربردی تر است؟
طرز تهیه فیله مرغ پفکی
این نوشته را ببینید:
پنکیک بدون شیر
مرحله اول
زرده و سفیده ها را جدا کنید.
این نوشته را ببینید:
کیک ماهی آسیایی
مرحله دوم
مرغ را به صورت نوار برش دهید. با زرده تخم مرغ ، سیر ، مخلوط ادویه ، نمک و نشاسته مخلوط کنید.
این نوشته را ببینید:
پیتزا گوشت خانگی
مرحله سوم
سفیده ها را در یک کاسه بزنید. داخل ماهیتابه روغن بریزید.
این نوشته را ببینید:
پیتزا قارچ و پنیر گیاهی بدون گوشت
مرحله چهارم
مرغ را به سفیده آغشته کنید. نان تست تزیین آن را با کاهو و گوجه فرنگی انجام دهید.
- شما می توانید از پودر سوخاری پفکی تمپورا برای فیله مرغ های خود استفاده کنید.