مجله آشپزی

طرز تهیه کورن داگ سوخاری

کورن داگ

طرز تهیه کورن داگ سوخاری

کورن داگ یک غذای ویژه و پرطرفدار آمریکائی است که با ذائقه ی ما ایرانیان ساز گار می باشد آن هم به دلیل ترکیباتی است که در کورن داگ استفاده شده است. کورن داگ تشکیل شده از سوسیس هات داگ به همراه آرد ذرت و سیخ چوبی نیز می باشد البته به اضافه مواد تشکیل دهنده دیگر که برای شما عزیزان آورده ایم.
کورن داگ سوخاری با سوسیس برای سرو در جشن های خودمانی و جشن تولد و همینطور فارغ التحصیلی نیز مناسب می باشد.

 

 

تکمیلی 

  • زمان تهیه : ۳۰ تا ۶۰ دقیقه
  • مناسب برای ۶ نفر

 

طرز تهیه کورن داگ سوخاری

کورن داگ

مرحله اول طرز تهیه کورن داگ سوخاری

در یک کاسه آرد سفید را به همراه آرد ذرت و بکینگ پودر و همینطور نمک را هم الک کرده و کنار بگذارید. سپس تخم مرغ و شیر را باهم، هم بزنید و سپس به مواد آردی اضافه کنید. سپس باقی ادویه ها و همینطور شکر را به مواد اضافه کرده و هم بزنید.

مرحله دوم

در این مرحله خمیر کورن داگ شما آماده است. و فقط کافی است تا در یخچال به مدت ۳۰ دقیقه و یا تا ۱ ساعت استراحت دهید.
سیخ های چوبی را به داخل سوسیس ها ببرید و در داخل مایع آماده شده کورن داگ سوسیس را ببرید تا کامل به مایع آغشته شوند.

مرحله سوم

سپس کورن داگ ها را در روغن فراوان سرخ کرده و در ظرف مورد نظر سرو کنید و به همراه چاشنی مورد نظر نوش جان فرمائید.

نکات طرز تهیه کورن داگ سوخاری:

  1. شکر در ترکیب کورن داگ رنگ آن را بعد از سرخ شدن براق می کند.
  2. می توانید از سوسیس پنیری نیز در تهیه کورن داگ استفاده نمائید.
  3. کورن داگ را حتما در روغن فراوان و داغ سرخ کنید.
  4. میتوانید به ادویه های مورد نیاز، ادویه نیز اضافه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *