پنیر موزارلا یک پنیر کم نمک، برای همه ردههای سنی با هر نوع رژیم غذایی گزینه مناسبی به شمار میرود و چربی پایین آن، محبوبیتش را در میان افرادی که رژیم غذایی سالم را میپسندند بالا برده است.
مواد لازم
-
پنیر موزارلا : ۱ بسته
-
آرد سفید: نصف پیمانه
-
تخم مرغ: یک عدد
-
آرد سوخاری: نصف پیمانه
تکمیلی
- زمان تهیه : ۳۰ دقیقه
- مناسب برای ۴ نفر
طرز تهیه موزارلا سوخاری
مرحله اول
آرد را داخل ظرفی ریخته و رشته های موزارلا را داخل آرد بغلتانید و سپس تکان دهید تا آردهای اضافی آن جدا شود.
مرحله دوم
سپس هر یک از رشته های پنیر موزارلا را به درون تخم مرغ زده شده فرو ببرید و در آرد سوخاری بزنید.
مرحله سوم
پنیرهای آماده شده را برای مدت ۱۵ دقیقه درون یخچال قرار دهید.
مرحله چهارم
در یک ماهیتابه با عمق نسبتا زیاد روغن را داغ کرده و پنیرها را حدود ۲ تا ۳ دقیقه سرخ کنید تا طلایی شوند.
مرحله چهارم
پس از سرخ کردن آنها را روی دستمال حوله ای قرار دهید تا روغن اضافه آن خارج شود و سپس با سس کچاپ یا چیلی میل کنید.