پیش غذا, مجله آشپزی

طرز تهیه موزارلا سوخاری

طرز تهیه موزارلا سوخاری

 

پنیر موزارلا یک پنیر کم ‌نمک، برای همه رده‌های سنی با هر نوع رژیم غذایی گزینه مناسبی به شمار می‌‍رود و چربی پایین آن، محبوبیتش را در میان افرادی که رژیم غذایی سالم را می‌پسندند بالا برده است.

 

تکمیلی 

  • زمان تهیه : ۳۰ دقیقه
  • مناسب برای ۴ نفر

 

طرز تهیه موزارلا سوخاری

مرحله اول

آرد را داخل ظرفی ریخته و رشته های موزارلا را داخل آرد بغلتانید و سپس تکان دهید تا آردهای اضافی آن جدا شود.

مرحله دوم

سپس هر یک از رشته های پنیر موزارلا را به درون تخم مرغ زده شده فرو ببرید و در آرد سوخاری بزنید.

مرحله سوم

پنیرهای آماده شده را برای مدت ۱۵ دقیقه درون یخچال قرار دهید.

مرحله چهارم

در یک ماهیتابه با عمق نسبتا زیاد روغن را داغ کرده و پنیرها را حدود ۲ تا ۳ دقیقه سرخ کنید تا طلایی شوند.

مرحله چهارم

پس از سرخ کردن آنها را روی دستمال حوله ای قرار دهید تا روغن اضافه آن خارج شود و سپس با سس کچاپ یا چیلی میل کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *