پیش غذا

طرز تهیه توپک پاستا

توپک سیب زمینی سوخاری

طرز تهیه توپک پاستا

توپک پاستا از دسته غذاهای محبوب فست فودی می باشد که در سراسر دنیا طرفداران زیادی دارد و طرز تهیه آن آسان است. شما با کمی حوصله می توانید این توپک های پاستا را آماده کنید و سوخاری کنید. امروزه تهیه انواع توپک ها برای مهمانی و میان وعده بسیار زیاد شده است توپک در واقع تشکیل می شوند از یک لایه مواد میانی که با پودر سوخاری و تخم مرغ پوشانده می شوند سپس داخل روغن داغ سرخ می شوند و مهم ترین نکته برای وا نرفتن هر توپک این است که حتما آن را فریزر کنید سپس سرخ کنید تا باعث از هم پاشیدگی نشود.

 

تکمیلی 

  • زمان تهیه : ۳۰ دقیقه
  • مناسب برای ۴ نفر

 

طرز تهیه توپک پاستا و پنیر سوخاری

توپک سیب زمینی سوخاری | طرز تهیه توپک پاستا

مرحله اول

ابتدا داخل یک قابلمه مقداری آب بریزید تا به جوش بیاد کمی نمک و روغن داخل قابلمه ریخته و بعد از به جوش آمدن پاستا را داخل آب در حال جوش بریزید و بگذارید تا پخته شود ولی له نشود سپس آبکش کنید و کنار بگذارید.

مرحله دوم طرز تهیه توپک پاستا

داخل یک تابه ۱ ق غذا خوری آرد را بریزید و تفت دهید تا بوی خامی آن رفع شود سپس کره را اضافه کنید تا ذوب شود کره و آرد را خوب تفت دهید در ادامه ۱ پیمانه شیر را به تدریج به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا گلوله های آرد باز شود سپس کمی نمک و فلفل سیاه و پودر سیر و پنیر چدار را اضافه کنید.

مرحله سوم

در ادامه مواد را هم بزنید تا پنیر کاملا ذوب شود سپس پاستا آبکشی شده را اضافه کنید و هم بزنید تا سس به خورد پاستا برود و غلیظ شود از روی حرارت بردارید و مواد را داخل یک ظرف درب دار ریخته و برای ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.

مرحله چهارم طرز تهیه توپک سیب زمینی سوخاری

داخل یک کاسه مابقی آرد و کمی نمک و فلفل سیاه بریزید و کنار بگذارید. گرانول سوخاری پولکی (پانکو طلایی) را در کاسه دیگر بریزید. تخم مرغ ها را داخل کاسه شکسته و ۲ ق غذا خوری شیر را بهش اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا از لختگی خارج شود در ادامه مواد پاستا را از یخچال خارج کنید و به اندازه نارنگی از مواد بردارید.

مرحله پنجم

در ادامه توپک های پاستا را به ترتیب در کاسه آرد سپس تخم مرغ و در انتها پودر پانکو طلایی بغلطانید و برای ۲۰ دقیقه توپک های بدست آمده را در فریزر قرار دهید حالا داخل یک تابه گود روغن ریخته تا به جوش بیاد سپس توپک ها را از فریزر خارج کنید و داخل روغن داغ سرخ کنید. نوش جان

چند نکته

  • بهتر است در انتها توپک ها را بعد از سرخ شدن روی دستمال روغن گیر قرار دهید.
  • می توانید از مخلوط پنیر چدار و پنیر پیتزا استفاده کنید.
  • سعی کنید توپک ها را یک اندازه در بیاورید تا به زیبایی آنها اضافه شود.
  • به دلخواه می توانید کمی ژامبون خرد شده نیز داخل مواد پاستا بریزید.

 

دیدگاهتان را بنویسید