مجله خردکن

خانه » مجله خردکن » فیلم طرز تهیه سوسیس خانگی با فوت کوزه گری + فیلم آموزشی و ادویه های عالی در آن

فیلم طرز تهیه سوسیس خانگی با فوت کوزه گری + فیلم آموزشی و ادویه های عالی در آن

طرز تهیه سوسیس خانگی مرغ
می‌دانید چطور باید سوسیس خانگی مرغ یا سوسیس خانگی گوشت خوشمزه درست کنید؟ در اینجا تمامی نکات یه سوسیس خانگی عالی را به شما می گوییم . سریع و ساده

می‌دانید چطور باید سوسیس خانگی مرغ یا سوسیس خانگی گوشت خوشمزه درست کنید؟

سوسیس و کالباس همیشه برای بیشتر افراد محبوبیت زیادی داشته و در کشورهای مختلف نیز با استفاده از تکنیک‌های متفاوتی، تهیه می‌شود که البته بیشتر آن‌ها مضراتی نیز به همراه دارند. با توجه به علاقه بچه ها به سوسیس خانگی ، بهتر است که این غذا را در خانه و بدون مواد افزودنی آماده کرد تا سالم‌تر بوده و مضرات کمتری نیز داشته باشند. در ادامه طرز تهیه سوسیس خانگی در انواع مختلف؛ از جمله سوسیس خانگی گوشت و سوسیس خانگی مرغ با ادویه مخصوص را برای شما قرار دادیم. با ما همراه باشید.

برای سرعت بخشیدن به آشپزی می توانید ازمحصولات زیر که داری گارانتی معتبرو ارسال رایگان می باشند استفاده کنید

سوسیس خانگی
  • گوشت گوساله یا مخلوط گوسفند و گوساله : ۴۰۰ گرم

  • رزماری پودر شده: ۱.۲ ق چ خوری

  • سرکه قرمز: ۲ ق غ خوری

  • فلفل سیاه: به مقدار لازم

  • فلفل قرمز: به مقدار لازم

  • نمک: ۱.۲ ق چ خوری

  • پودر پاپریکا: ۱.۳ ق چ خوری

  • کاور سوسیس یا سلفون

سوسیس خانگی گوشت

مواد لازم برای تهیه سوسیس خانگی مرغ

  1. گوشت مرغ(ران ، سینه ،فیله)۵۰۰ تا ۶۰۰ گرم (برای ۱۲۰۰ گرم همه مواد را دوبرابر میکنیم )
  2. تخم مرغ ۱ عدد

  3. روغن مایع ۲ ق غ
  4. پودر سویا ۲/۱پیمانه
  5. پودر نشاسته ۲/۱پیمانه
  6. سیر ۴ حبه
  7. آرد گندم ۲/۱پیمانه
  8. پودر پیاز ۲ ق غ 
سوسیس خانگی مرغ

ادویه مخصوص سوسیس خانگی

برای درست‌کردن سوسیس خانگی با طعم سوسیس فروشگاهی، بهتر است از همه ادویه‌های گفته شده در این مطلب، استفاده کنید. برخی افراد، استفاده از ادویه‌ها و حتی مواد اولیه دیگر را نیز توصیه می‌کنند. در ادامه، برخی از این مواد اولیه متفاوت یا ادویه‌های خاص را با هم مرور کنیم:

  • سس کچاپ: برای ایجاد طعم بهتر و یا حتی تیره‌تر شدن رنگ سوسیس مرغ، می‌توانید از مقداری سس کچاپ در خمیر گوشت سوسیس استفاده کنید.

  • شیر خشک یا پودر نشاسته ذرت: در برخی از دستورات پخت سوسیس خانگی، این دو ماده اولیه نیز وجود دارند. معمولا این دو برای ایجاد چسبندگی بیشتر مورد استفاده قرار می‌گیرند. می‌توانید آن‌ها را جایگزین نشاسته معمولی و یا آرد کنید.

  • اسانس دود: اگر از طعم سوسیس دودی لذت می‌برید، می‌توانید اسانس دود از فروشگاه‌های مختلف تهیه کرده و حدودا دو قطره برای یک کیلوگرم گوشت مرغ استفاده کنید.

  • مرحله اول: گوشت یا مرغ را برای مدتی در فریزر قرار دهید و بعد از آن که منجمد شدند، در اندازه‌های کوچک برش داده و قطعه قطعه کنید. در ادامه گوشت‌ها، سویا، روغن، شیر خشک، آرد، تخم مرغ و سیر را درون خردکن بریزید و اجازه دهید تا تمام مواد با یکدیگر مخلوط شده و کاملا یکدست شوند.

  • مرحله دوم: پس از آن که تمام مواد در خردکن یکدست شد، به آن ادویه‌های دلخواهتان و نصف لیوان آب سرد را بیفزایید و دوباره خردکن را روشن کرده و به مدت ۳ دقیقه صبر کنید تا هم مواد به ادویه‌ها آغشته شوند.

  • مرحله سوم: اگر مایه نهایی کمی سفت بود، می‌توانید مقدار بیشتری آب سرد به آن اضافه کنید.

  • مرحله چهارم: در مرحله بعد مایه نهایی را از خردکن یا غذاساز خارج کنید. مایه را درون یک قیف قرار دهید و به آرامی درون کاور سوسیس بریزید و سپس دو طرف کاور را با نخ ببندید. توجه به این نکته بسیار مهم است که هواگیری لازم را انجام داده و سوسیس‌ها را به صورت کاملا فشرده درون کاور قرار دهید.

  • مرحله پنجم: در مرحله بعدی باید سوسیس‌ها را نیم پز کنید. برای این کار باید یک قابلمه پر از آب را روی حرارت قرار داده و زمانی که به نقطه جوشید رسید، سوسیس‌ها را با احتیاط درون آن قرار دهید. فراموش نکنید که اگر فشرده سازی و هواگیری را به درستی انجام ندهید، در این مرحله سوسیس از هم وا می‌رود. پس از ۴۵ دقیقه می‌توانید سوسیس‌ها را از آب خارج کرده و پس از ۱۰ دقیقه به مدت ۲۴ ساعت درون یخچال و سپس فریزر قرار دهید. اکنون سوسیس خانگی سالم و خوشمزه شما آماده است.

اگر به تمام مراحلی که برای تهیه سوسیس خانگی گوشت یا سوسیس خانگی مرغ به درستی عمل کرده باشید، در نهایت یک فست فود خانگی عالی و باکیفیت در اختیار خواهید داشت که می‌توانید به آسانی در خانه یک سوسیس با کیفیت تهیه کنید و از سلامت بودن آن مطمئن باشید. مهم‌ترین نکته در تهیه سوسیس خانگی فشرده سازی و هواگیری آن است. پس حتما این کار را با دقت زیاد انجام دهید. به این شکل می‌توانید انواع غذا با سوسیس انگشتی را در منزل تهیه کرده و از سلامت کامل آن‌ها مطمئن باشید.

مدت زمان نگهداری سوسیس خانگی چقدر است؟

به دلیل وجود انواع مواد تازه و طبیعی و البته عدم وجود نگهدارنده صنعتی، سوسیس خانگی را نمی‌توان بیش از یک هفته نگهداری کرد. پیشنهاد می‌کنیم که سوسیس را به مقدار لازم و برای مصرف یک یا دو وعده آماده کرده و به‌سرعت آن را مصرف کنید.

جمع بندی نهایی

شما چه نکات و ترفندهایی برای تهیه سوسیس خانگی با مرغ دارید؟ نکات اختصاصی خود را در بخش نظرات، با ما و دیگر خوانندگان‌مان در میان بگذارید تا در کنار هم بتوانیم بهترین سوسیس خانگی را تهیه کنیم.

فیلم تهیه سوسیس خانگی با خردکن برسادیس

همانطوری که در فیلم مشاهده کردید. ما برای تهیه سوسیس خانگی از دستگاه خردکن برسادیس  استفاده کردیم که خردکن قوی برای خرد کردن و چرخ کردن گوشت و مرغه و دیگه لازم هم نیست مواد رو بخواهیم خودمون ورز بدیم

 

مشخصات خردکن برسادیس

مشخصات خردکن برسادیس :

  1. دستگاه در دو مدل ۲ تیغه و ۴ تیغه تولید شده است

  2. تیغه های ضد زنگ بوده و قابلیت تیز کردن مجدد را چاقو تیزکن دارد

  3. مخزن خردکن bersadis از جنس پلی کربنات نشکن است

  4. قدرت موتور برسادیس ۲۰۰۰ وات روی محور افقی است

  5. خردکن برسادیس به خاطر پد نگهدارنده کاملا بدون لرزش و تکان خوردن می باشد

  6. دارای صفحه کاربردی پوست کن سیب زمینی

  7. دارای مخزن ۶ لیتری

قیمت خردکن برسادیس

ویژگیهای خردکن برسادیس :

  1. پرداخت درب منزل

  2. قیمت استثنایی

  3. ۱۸ ماه گارانتی بدون قید و شرط

  4. ۵ سال خدمات پس از فروش

  5. ارسال رایگان به سراسر کشور

  6. خردکن برسادیس با اقتدار ساخت ایران

خردکن تیغه‌دار برسادیس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته بندی مطالب
مطالب پر بازدید
خبرنامه
در خبرنامه ی هفتگی ما عضو شوید

بدون هرزنامه، فقط در مورد آموزش آشپزی یا محصولات جدید، به شما ایمیل میزنیم

محصولات ویژه

همیشه اولین نفر باشید! برای اطلاع از آخرین تخفیف‌ها و جدیدترین کالاها در خبرنامه ثبت‌نام کنید.

سبد خرید فروشگاه
فروشگاه
0 مورد سبد خرید
حساب کاربری من