پیش غذا

طرز تهیه پیتزا پیراشکی بازاری در خانه

طرز تهیه پیتزا پیراشکی

طرز تهیه پیتزا پیراشکی

پیتزا پیراشکی یکی از خوشمزه‌ترین غذاهای فست‌فودی به حساب می‌آید که با رعایت چند نکته ساده می‌توانید آن را به راحتی در منزل به روش بازاری برای عزیزان خود تهیه کنید.

پیراشکی به دلیل راحتی دستور پختش از غذاهای مورد علاقه همه به ویژه خانم‌ها به حساب می‌آید. ناگفته نماند که گاهی از آن با نام دونات هم یاد می‌شود. در این مطلب به پیراشکی به عنوان یک میان‌وعده یا غذای اصلی نگاه شده است که با مواد مختلف پر و با روش‌های متفاوت تهیه می‌شود.

 

تکمیلی 

  • زمان تهیه : ۳۰ تا ۶۰ دقیقه
  • مناسب برای ۶ نفر

 

طرز تهیه پیتزا پیراشکی خانگی

طرز تهیه پیتزا پیراشکی

مرحله اول طرز تهیه پیتزا پیراشکی 

در اولین مرحله از طرز تهیه پیتزا پیراشکی باید به سراغ آماده کردن پینر موزرلا و گوجه‌فرنگی بروید. برای این کار پنیر را به صورت ورقه‌ای برش داده سپس در آب‌کش بگذارید تا آب‌شان گرفته شود.

در ادامه گوجه‌فرنگی‌ها را خرد کرده و درون مخلوط‌کن بریزید تا خوب پوره شوند. پوره گوجه‌فرنگی را داخل یک ظرف ریخته و به آن نمک، فلفل، پونه کوهی و روغن زیتون را اضافه و با یکدیگر مخلوط‌شان کنید. ظرف را در یخچال قرار دهید و به سراغ آماده کردن خمیر بروید.

مرحله دوم 

در دومین مرحله از طرز تهیه پیتزا پیراشکی ، کاسه بزرگی انتخاب کنید تا آرد و بیکینگ‌پودر را در آن مخلوط کنید. آب را به مخلوط اضافه کنید و خوب با دست ورز دهید. این کار را تا تمام شدن آب انجام دهید. در ادامه نمک را اضافه کنید. روی یک سطح صاف کمی آرد بپاشید و تا یک دست‌شدن خمیر آن را ورز دهید. شما باید خمیری یک‌دست و فشرده داشته باشید.

مرحله سوم طرز تهیه پیتزا پیراشکی

در این مرحله از طرز تهیه پیتزا پیراشکی خمیر را به چانه‌های ۸۰ گرمی تقسیم کنید. در ادامه با کمک وردنه این چانه‌ها را باز کنید. چانه‌ها را دانه‌دانه با کمک دستان‌تان روی سطح کار به شکل رول در بیاورید. حال سر و انتهای این رول را با کمک دستان‌تان به یکدیگر وصل کنید تا شکل یک پیراشکی به خود بگیرد. اندازه‌ای این پیراشکی به خود شما بستگی دارد. آن‌ها را کنار بگذارید. در ادامه پیش بردن مراحل طرز تهیه، یک سینی بزرگ شبیه سینی فر انتخاب کنید و آن را با کاغذ روغنی بپوشانید. خمیر پیتزا پیراشکی‌های آماده‌شده را دانه‌دانه داخل آن بگذارید و دوباره آن‌ها را چک کنید تا باز نشده باشند.

مرحله چهارم

حال در آخرین مرحله از طرز تهیه پیتزا پیراشکی با کمک یک قاشق غذاخوری یا فرچه، روی آن‌ها سس گوجه فرنگی بمالید. پیتزا‌ پیراشکی‌ها را ۲۵ دقیقه در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد بگذارید تا خوب مغز‌پخت شوند. پس از آن‌که آن‌ها را از فر بیرون آورید روی آن‌ها پنیر پیتزا بریزید و دوباره برای پنج دقیقه در فر قرار دهید. در روشی دیگر می‌توانید روی پیتزاها پنیر ریخته و داخل فر بگذارید تا علاوه بر پخته شدن، پنیرها هم آب شوند. بعد از پختن و آب شدن پنیر می‌توانید آن‌ها را با پوره یا سس گوجه‌فرنگی میل کنید.

حال پیتزا پیراشکی‌های شما آماده هستند نوش جان!

نکات طرز تهیه پیتزا پیراشکی :

  • شما می‌توانید از موادی مانند گوجه‌فرنگی، کوکتل، سوسیس، مرغ، قارچ و انواع پنیر پیتزا استفاده کنید.
  • برای آن‌که پیتزا پیراشکی‌های شما ظاهر مجلسی به خود بگیرند، می‌توانید روی آن‌ها را دانه خرفه یا کنجد بپاشید، سپس آن‌ها را سرخ کرده یا در فر بگذارید.
  • از سبزیجاتی مانند هویج، کلم بروکلی، پیازچه یا فلفل دلمه‌ای برای تزئین اطراف ظرف‌تان می‌توانید کمک بگیرید.

طرز تهیه پیتزا پیراشکی (آموزش پخت پیتزا پیراشکی)

پیتزا پیراشکی یکی از محبوب‌ترین انواع پیتزاها است که معمولاً با مواد اولیه مختلفی تهیه می‌شود. در این آموزش، بهترین روش برای تهیه پیتزا پیراشکی را شرح می‌دهیم تا بتوانید در خانه خود به سادگی این پیتزا محبوب را تهیه کنید.

مواد لازم

– یک عدد پنیر موزارلا (مقدار مورد نیاز بسته به سلیقه شما)
– یک عدد پیاز متوسط
– نیم عدد کالباس دلخواه
– نیم عدد فلفل دلخواه (سبز یا قرمز)
– یک عدد فلفل دلخواه (زرد یا نارنجی)
– ۲۰۰ گرم گوشت چرخ‌کرده
– یک عدد سس پیتزا
– یک قاشق غذخوری آبلیمو
– یک قاشق غذخوری روغن زیتون
– نمک و فلفل به میزان لازم

مراحل تهیه پیتزا پیراشکی

۱. در ابتدا برنج صحنه پیتزا پیراشکی را آماده کنید. برای این منظور، مقداری آب را به همراه نمک به جوش آورده و پس از افزودن آرد، سریعاً آن را با قاشق هم میزنیم تا به صورت تهیه آرد بندی شود.

۲. بعد از آماده شدن برنج صحنه، آن را در سینی پیتزا یا سینی پخت مورد نظر قرار دهید و آن را با کف خود پیتزا خمیری خوبی پخش کنید.

۳. حالا سس پیتزا را روی خمیر پخش کنید و سطح آن را به طور یکنواخت پخش کنید.

۴. بعد از آن، مواد اولیه پیتزا را آماده می‌کنیم. پیاز را به صورت نازک خرد کرده و روی سطح پیتزا پخش کنید.

۵. همچنین، فلفل ها و کالباس را نیز به صورت ریز خرد کرده و به همراه گوشت چرخ‌کرده روی سطح پیتزا پخش کنید.

۶. در نهایت، پنیر را به صورت ریز تکه‌ها روی همه مواد پخش کنید تا همگی به خوبی پوشیده شوند.

۷. پیتزا را در فر گرم شده به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه پخت کنید تا خمیر درون آن پخته شود و پنیر متحول به رنگ طلایی بشود.

۸. بعد از پختن پیتزا پیراشکی، آن را از فر خارج کرده و به مدت چند دقیقه خنک شود.

۹. با سرو کردن پیتزا در دستور سبزی یا سس ترشی خورده شده همراه کنید و از آن لذت ببرید.

با استفاده از این آموزش ساده و راحت، همیشه می‌توانید پیتزا پیراشکی خوشمزه و لذیذ را در منزل خود تهیه کرده و به همراه خانواده خود لذت ببرید. مناسب برای جشن ها و دور همی های سرگرم کننده!

 

دیدگاهتان را بنویسید