مجله آشپزی

طرز تهیه پیتزا املت پنیری

پیتزا املت پنیری

طرز تهیه پیتزا املت پنیری

پیتزا املت پنیری یکی از خوشمزه ترین پیتزاها می باشد که برای عصرانه و صبحانه و شام کاربرد دارد و یک پیتزای درجه یک است و مطمئن باشید از طعم و مزه آن خوشتان خواهد آمد اگر طرفدار غذاهای فست فودی هستید یک پیتزا املت خوشمزه برای صبحانه تهیه کنید زیرا هم به شما انرژی می دهد و هم بسیار سیر کننده است اگر زمان کافی ندارید خمیر را از شب قبل تهیه کنید و داخل یخچال قرار دهید سپس برای صبحانه آن را آماده کنید و بگذارید تا پخته شود

اگر شما گیاه خوار هستید ولی لبنیات مصرف می کنید و یا طعم و مزه گوشت را دوست ندارید پیتزا املت یکی از گزینه های بسیار خوب است. برای تهیه این غذا ما از پودر آماده پیتزا استفاده کردیم و با آن یک پیتزا املت پنیری خوشمزه آماده کردیم.

 

تکمیلی 

  • زمان تهیه : ۳۰ تا ۶۰ دقیقه
  • مناسب برای ۳ نفر
طرز تهیه پیتزا املت پنیری برای صبحانه و شام

مرحله اول طرز تهیه پیتزا املت پنیری

پودر آماده خمیر پیتزا رو با آب و روغن مخلوط کرده و ورز میدهیم به صورتی که خمیر اصلا به دست نچسبد (اگر چسبناک شد کمی آرد سفید اضافه کرده و ورز میدهیم) میگذاریم ۱ ساعت در جای گرم استراحت کند.

مرحله دوم

بعد از گذشت ۱ ساعت پف خمیر را با دست گرفته و مجدد کمی خمیر را ورز دهید سپس آن را به ۴ قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را بیضی یا گرد باز کنید و داخل سینی فر که از قبل چرب کردید قرار دهید.

مرحله سوم

در ادامه کره را داخل تابه ریخته و تخم مرغ ها را داخل تابه بشکنید و کمی و نمک و فلفل سیاه اضافه کنید در واقع یک نیمرو تهیه کنید و حالا نیمرو را به طور مساوی روی خمیرها بریزید و روی هر خمیر گوجه گیلاسی برش بزنید و کمی پنیر رنده شده بریزید.

مرحله چهارم

حالا سینی فر را در فر از قبل گرم شده به مدت ۲۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ قرار دهید تا پنیر ذوب و نان پخته شود اگر فر شما کانوکشن ندارد در انتها چند دقیقه گریل را روشن کنید تا سطح پنیر طلایی شود. نوش جان

 

نکات طرز تهیه پیتزا املت پنیری:

  1. خمیر پیتزا خود را می‌توانید با پودر آماده خمیر پیتزا و یا پودر آماده خمیر پیتزا طعم دار  آماده کنید.

  2. می توانید از مخلوط گوجه و پنیر فقط استفاده کنید.

  3. به دلخواه می توانید از سبزیحات دیگر در تهیه این پیتزا املت استفاده کنید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *