طرز تهیه ناگت ماهی سوخاری
ناگت ماهی سوخاری یکی از خوشمزه ترین ناگت ها می باشد که با فیله ماهی تهیه می شود اگر شما هم به غذاهای فست فودی و سرخ کرده علاقه دارید می توانید با تهیه ناگت ماهی یک فست فود سالم را در خانه طبخ کنید و از خواص خوب ماهی نیز بهرمند شوید. اگر در منزل کودکان شما ماهی نمی خورند می توانید با این ترفند آنها را علاقمند به خوردن ماهی کنید. طعمی مانند شنسیل و یا ناگت مرغ را به شما می دهد و شما برای طبخ آن می توانید یا آنها را سرخ کنید و یا داخل فر تهیه کنید. در این روش آموزش مزه دار کردن ناگت ما از پودر ماهی سوخاری و ترکیب چند ادویه خشک استفاده کردیم که با ترکیب اونها یک طعم فوق العاده درست میشه که باهاش میشه هر نوع فیله ماهی را مزه دار کرد.
مواد لازم
- فیله ماهی: ۴۰۰ گرم
- پودر ماهی سوخاری : ۱ پیمانه
- آب لیموترش: ۱ ق غذا خوری
- تخم مرغ: ۲ عدد
- آرد سفید: ۱ پیمانه
- روغن: ۲ ق غذا خوری
- بیکینگ پودر: ۱ ق چای خوری
- نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، آویشن و زردچوبه و پاپریکا: به مقدار لازم
تکمیلی
- زمان تهیه : ۳۰ تا ۶۰ دقیقه
- مناسب برای ۲ نفر
طرز تهیه ناگت ماهی سوخاری خانگی
مرحله اول طرز تهیه ناگت ماهی سوخاری
ابتدا فیله ماهی بدون استخوان را داخل غذاساز ریخته و اجازه دهید تا کاملا میکس شود سپس داخل کاسه ریخته و به آن آبلیمو و روغن و تمام ادویه ها را به همراه نمک اضافه کنید و خوب هم بزنید در ظرف را بگذارید و برای ۱ الی ۲ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مزه ها به خورد ماهی برود.
مرحله دوم
تخم مرغ ها را داخل یک کاسه ریخته و با چنگال بزنید تا از لختگی خارج شود. آرد را داخل کاسه جداگانه ریخته و به آن بیکینگ پودر و پودر سیر و فلفل سیاه بزنید. پودر ماهی سوخاری را در کاسه جداگانه بریزید.
مرحله سوم
مرحله چهارم
در یک تابه نچسب مقداری روغن ریخته تا داغ شود سپس ناگت ماهی را داخل روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و برشته شود در انتها داخل دستمال روغن گیر قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود شما می توانید برای رژیمی تر شدن این ناگت آن را داخل فر از قبل گرم شده در دمای ۲۰۰ درجه قرار دهید تا پخته شود. نوش جان در صورت تمایل می توانید
نکات طرز تهیه ناگت ماهی سوخاری:
به دلخواه می توانید به مواد مرینت یک پیاز رنده شده را نیز اضافه کنید.
می توانید در بین ناگت ماهی کمی پنیر پیتزا قرار دهید.
می توانید ناگت ها را آماده کنید و داخل ظرف درب دار قرار دهید و هر موقع که لازم داشتید از یخچال خارج و سرخ کنید.
برای تمیزتر شدن و یکدست تر شدن ناگت ماهی از قالب فلافل استفاده کنید.
می توانید ناگت را سوخاری نکنید و همانطور مانند کتلت ماهی آن را سرخ کنید.
- میتوانید به جای پودر ماهی سوخاری از گرانول سوخاری پولکی طلایی استفاده کنید.