طرز تهیه موزارلا سوخاری

طرز تهیه موزارلا سوخاری

 

پنیر موزارلا یک پنیر کم ‌نمک، برای همه رده‌های سنی با هر نوع رژیم غذایی گزینه مناسبی به شمار می‌‍رود و چربی پایین آن، محبوبیتش را در میان افرادی که رژیم غذایی سالم را می‌پسندند بالا برده است.

 

تکمیلی 

  • زمان تهیه : ۳۰ دقیقه
  • مناسب برای ۴ نفر

 

طرز تهیه موزارلا سوخاری

مرحله اول

آرد را داخل ظرفی ریخته و رشته های موزارلا را داخل آرد بغلتانید و سپس تکان دهید تا آردهای اضافی آن جدا شود.

مرحله دوم

سپس هر یک از رشته های پنیر موزارلا را به درون تخم مرغ زده شده فرو ببرید و در آرد سوخاری بزنید.

مرحله سوم

پنیرهای آماده شده را برای مدت ۱۵ دقیقه درون یخچال قرار دهید.

مرحله چهارم

در یک ماهیتابه با عمق نسبتا زیاد روغن را داغ کرده و پنیرها را حدود ۲ تا ۳ دقیقه سرخ کنید تا طلایی شوند.

مرحله چهارم

پس از سرخ کردن آنها را روی دستمال حوله ای قرار دهید تا روغن اضافه آن خارج شود و سپس با سس کچاپ یا چیلی میل کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تلفن واتساپ