مجله آشپزی

طرز تهیه سیب زمینی انگشتی

طرز تهیه سیب زمینی انگشتی

 

سیب زمینی انگشتی یک پیش‌غذا و میان‌وعده حرفه‌ای و خوشمزه است که با کم‌ترین دردسر و در کم‌ترین زمان ممکن درست می‌شود؛ یک غذای مخصوص که به‌طور عمده از سیب زمینی آب‌پز، آرد و ماست تهیه می‌شود. استفاده از آرد گندم و آرد ذرت در کنار سایر مواد غذایی از جمله نشاسته سیب‌زمینی سبب بهبود کیفیت غذایی می‌شود.

 

تکمیلی 

  • زمان تهیه : ۳۰ تا ۶۰ دقیقه
  • مناسب برای ۶ نفر

 

طرز تهیه سیب زمینی انگشتی

مرحله اول

آرد سفید را در یک کاسه بریزید و سپس پنیر یا ماست را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه فرصت دهید تا مواد کاملا به خورد هم بروند.

مرحله دوم

سیب زمینی پوره شده، فلفل، زنجبیل، زیره و نمک را به آنها اضافه کنید. سپس مواد را کمی ورز دهید تا ادویه‌ها به خرد بافت سیب‌زمینی برود و مزه آن یک‌دست شود.

مرحله سوم

مواد را کاملا با هم ترکیب کنید تا حالت خمیری به خود بگیرد.

حالا دستان‌تان را کمی چرب کنید و یک تکه خمیر بردارید و به شکل توپ در آورید. سپس این توپ را بین دست‌ها مالش دهید تا به شکل لوله یا انگشت در بیایید.

مرحله چهارم

حالا دستان‌تان را کمی چرب کنید و یک تکه خمیر بردارید و به شکل توپ در آورید. سپس این توپ را بین دست‌ها مالش دهید تا به شکل لوله یا انگشت در بیایید.

مرحله پنجم

خمیرهای سیب زمینی انگشتی را داخل آرد ذرت بغلتانید و خوب تمام سطوح آن را به آرد آغشته کنید.

تابه‌ای متوسط با دیواره بلند (وک) را روی شعله متوسط گاز قرار دهید و داخل آن روغن بریزید و زمان دهید تا روغن (دمای حدود ۱۸۰ درجه سانتی گراد) داغ شود.

مرحله ششم

سیب زمینی انگشتی‌ها را داخل روغن بریزید و فرصت دهید تا کاملا طلایی شوند.

سیب زمینی انگشتی سرخ شده را روی دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافه آن خارج شود.

سیب زمینی‌های سرخ شده را در ظرف بچینید و گرم همراه با هر سسی که دوست دارید سرو کنید.

نکات:

  • اگر هنگام شکل‌دادن به خمیر، حالت شکننده پیدا کرد، کمی آرد سوخاری   به آن اضافه کنید.
  • در صورتی که پنیر یا ماست در دسترس ندارید، از نصف پیمانه آب گرم به جای آنها استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *