پیش غذا

طرز تهیه سوپ فلفل دلمه ای جو پرک

سوپ فلفل دلمه ای جو پرک

طرز تهیه سوپ فلفل دلمه ای جو پرک

سوپ فلفل دلمه ای جو پرک یکی از انواع سوپ می باشد که بسیار خوش مزه و لذیذ می باشد که بسیار آسان ساده می باشد و در زمان کوتاه آماده می شود. این سوپ فلفل در روزهای سرد زمستانی یک پیشنهاد ویژه می باشد که می توانید آن را به صورت داغ سرو کنید تا از گرمای آن استفاده کنید و به دلیل اینکه سرما خوردگی و مریضی در زمستان بیشتر می شود درست کردن این سوپ مقوی پیشنهاد ویژه می باشد. سوپ فلفل دلمه ای جو پرک به دلیل وجود دلمه داخل آن دارای خواص زیادی از جمله سرشار از فیبر، پروتئین و آهن می باشد. فلفل دلمه به دلیل طعم و مزه متفاوت و همچنین رنگ های مختلف آن به سوپ زیبایی خاصی می دهد.

 

تکمیلی 

  • زمان تهیه : ۳۰ دقیقه
  • مناسب برای ۳ نفر

طرز تهیه سوپ فلفل دلمه ای جو پرک در منزل

سوپ فلفل دلمه ای جو پرک

مرحله اول طرز تهیه سوپ فلفل دلمه ای جو پرک

ابتدا فلفل دلمه ها را بشورید و با چاقو تخمه های داخل آن را خارج کنید و روی تخته برش آن ها را به صورت نگینی خرد کنید و کنار بگذارید. سیر را بشورید و پوست آن را بگیرید و پوره کنید و کنار بگذارید. برای آب مرغ می توانید یک تکه مرغ را داخل قابلمه با آب به مدت ۲ ساعت به همراه پیاز و زنجبیل بپزید و بعد از پخته شدن آن مرغ را جدا کنید و از آب مرغ برای سوپ استفاده کنید. جعفری را بشورید و آن ها را بعد از خشک کردن روی تخته برش ریز خرد کنید.

 

هویج را بشورید و پوست بگیرید و آن ها را یا رنده کنید یا به صورت نگینی خرد کنید. جو پرک را در آب خیس کنید و به مدت ۱۰ دقیقه اجازه دهید نرم شود.

مرحله دوم

داخل یک قابلمه مناسب مقداری روغن زیتون بریزید و فلفل های نگینی خرد شده را روی حرارت ملایم تفت دهید تا فلفل دلمه ها کاملا نرم شود و حالت پختگی بگیرد. سپس سیر و ادویه و پاپریکا را به مواد اضافه کنید و تفت دهید. سیر را آن قدر تفت دهید که از خامی بیرون آید و عطر آن پخش شود.

مرحله سوم

بعد از تفت دادن مواد آن نوبت آب مرغ و رب گوجه فرنگی می باشد، آن ها را به مواد اضافه کنید و هم بزنید و هویج های خرد شده را اضافه کنید اجازه دهید روی شعله ملایم به مدت ۳۰ دقیقه بپزد و بعد این زمان جعفری و جو پرک را که از قبل آماده شده است به مواد اضافه کنید و اجازه دهید جعفری و جو پرک پخته شود. تا پخته شدن آن ها و به غلظت رسیدن سوپ مداوم هم بزنید که جو ها ته نگیرند و به ته قابلمه چسبیده نشود. سپس بعد از آن که سوپ فلفل دلمه ای جو پرک به غلظت رسید زیر شعله را خاموش کنید و ظرف مناسب سرو کنید. نوش جان

چند نکته

  • می توانید در کنار این سوپ لیمو تازه سرو کنید.
  • می توانید برای تزئین از مقداری جعفری روی سوپ استفاده کنید.
  • می توانید از قارچ در سوپ استفاده کنید.
  • می توانید به جای رب گوجه فرنگی از شیر و خامه داخل مواد استفاده کنید.

 طرز تهیه سوپ فلفل دلمه ای جو پرک

سوپ فلفل دلمه ای جو پرک یکی از انواع خوشمزه و مغذی سوپ‌ها است که می‌توانید با استفاده از طرز تهیه ساده آن، در کنار همراهی خانواده یا دوستانتان، لذت ببرید. این سوپ با استفاده از فلفل دلمه ای، جو پرک و تنوع دیگری از مواد، طعمی بی نظیر به آشپزی شما می‌بخشد. در این مقاله، با طرز تهیه این سوپ آشنا می‌شویم.

مواد لازم

برای تهیه این سوپ، به مواد زیر نیاز دارید:
– فلفل دلمه ای (قرمز یا سبز) – یک عدد
– جو پرک – یک لیوان
– پیاز – یک عدد
– سیر – سه حبه
– نمک و فلفل – به میزان لازم
– زعفران – نصف قاشق چایخوری
– نعناع خشک – یک قاشق چایخوری
– روغن زیتون – دو قاشق غذاخوری
– آب – سه لیتر

مراحل تهیه سوپ فلفل دلمه ای جو پرک

۱. در مرحله اول، فلفل دلمه‌ای را خرد می‌کنیم. پیاز را به صورت ریز خرد کرده و سیر را هم رنده می‌نماییم
2. سپس دو قاشق غذاخوری روغن زیتون را در قابلمه‌ای بریزید و پیاز خرد شده را در آن تفت دهید تا طلایی شود
3. به پیاز تفت داده شده، سیر رنده شده و فلفل دلمه‌ای اضافه کرده و مواد را تفت دهید تا نرم شوند
4. سپس جو پرک را با آبکشی کردن تمیز می‌کنید و به قابلمه اضافه می‌کنید
5. حالا، آب را به قابلمه اضافه کرده و مواد را به جوش آورید. سپس آتش را کم کرده و در فرمان آهی به مدت ۲۰-۲۵ دقیقه بپزانید
6. در انتها، با اضافه کردن نمک، فلفل، زعفران و نعناع خشک، به سوپ طعم دلخواهتان را بدهید.

نکات تکمیلی

– می‌توانید سوپ را با استفاده از گوشت یا مرغ نیز تهیه کنید. در این صورت، گوشت را به صورت داغی قبل از اضافه کردن جو پرک، به همراه سایر مواد تفت دهید
– مواد تزئینی مانند نمک فلفل یا آبلیمو نیز می‌توانند به سوپ اضافه شوند تا طعم این سوپ فوق‌العاده تر و خوشمزه شود. با توجه به سلیقه شما، می‌توانید از این مواد استفاده کنید.

از طریق این مقاله، به راحتی می‌توانید سوپ فلفل دلمه ای جو پرک را با طعم و عطر خوشایندی تهیه نمایید. این مرغوب‌ترین سوپ می‌تواند به عنوان یک غذای داغ و روزمره‌ی خانواده در فصول سرد سال مورد استفاده قرار گیرد. به امید تهیه‌ی سوپی شاداب و خوشمزه!

دیدگاهتان را بنویسید