خیلیها مرغ سوخاری را در خانه درست نمیکنند، چون به این معتقدند که مرغ سوخاری خانگی مثل مرغ سوخاری رستورانی نمیشود. علاوه بر طعم مشکل خیلی از این افراد برای تهیه مرغ سوخاری این است که نمیتوانند آن را مثل رستورانها با بافت یک تیکه و پفداری از سوخاری تهیه کنند. در این دستورالعمل طرز تهیه مرغ سوخاری رستورانی توسط پودر مرغ سوخاری با تمام نکات و فوت و فنهایش را در اختیارتان قرار دادیم. در این دوران که به علت ویروس کرونا نمیتوانیم به رستوران برویم، حتما این دستورالعمل به دردتان خواهد خورد.
مواد لازم
-
پودر مرغ سوخاری: یک بسته
-
مرغ: ۱ عدد
- آب: ۱ لیوان
- تخم مرغ: ۱ عدد
تکمیلی
- زمان تهیه : ۳۰ تا ۶۰ دقیقه
- مناسب برای ۴ نفر
طرز تهیه مرغ سوخری رستورانی
مرحله اول
مرغ را به ۸ تکه تقسیم و بدون هیچ افزودنی آنها را آب پز نمایید.
مرحله دوم
تخم مرغ را با یک لیوان آب مخلوط کنید.
مرحله سوم
تکه های مرغ را به مخلوط آب و تخم مرغ آغشته کنید و پس از آن در پودر سوخاری بغلطانید.
مرحله چهارم
تکه های مرغ را درون روغن داغ (با عمق زیاد) بیندازید و تا لحظه طلایی شدن سرخ نمایید.
مرحله پنجم
سپس آنها را از روغن بیرون آورده و داخل یک سینی روی یک کاغذ یا دستمال تمیز قرار دهید تا روغن اضافیشان برود و سرو کنید، نوش جان.
نکات
- می توانید جهت تهیه فیله مرغ سوخاری از روش فوق (بدون نیاز به آب پز نمودن) استفاده نمایید.
- اگر مرغ سوخاری اسپایسی دوست دارید، می توانید از پودر مرغ سوخاری تند استفاده کنید.
- هنگام سرو کنار مرغها سبزیجات تازه آبپز مانند بروکلی یا مارچوبه بچینید.
- سالاد اندونزی یکی از سالادهایی است که کنار مرغ سوخاری خیلی طرفدار دارد و در رستورانها هم سرو میشود، میتوانید آن را درست کنید و کنار مرغ سوخاری سرو کنید.
- مرغ سوخاری را علاوه بر سس کچاپ میتوانید با انواع سس مثل سس رنچ، سس هزار جزیره و سس سبزیجات سرو کنید.