مجله خردکن
طرز تهیه فلن کیک شکلاتی
فلن دسری سوئدی و بسیار خوشمزه است که حالتش بعد از پخت بین پودینگ و کاستار است و وقتی با کیک همراه شود طعمی جادویی را به همراه خواهد داشت . کافیه چشمتون رو روی هم بذارید و یک تکه ازین کیکو مزه کنید. یک لقمه ازین کیک فلن احساس خوردن کیک و پودینک و کاستارد در کنار هم را به شما میدهد یک طعم بی نظیر و جادویی. با طرز تهیه فلن کیک شکلاتی با ما همراه باشید.
مواد لازم
- پودر کیک کاکائویی : یک بسته
- کارامل آماده: یکدوم پیمانه
- شیرغلیظ شده شیرین: یک قوطی
- پنیر خامه ای: ۳۰۰ گرم
- تخم مرغ: هفت عدد
- وانیل شکری: یکچهارم قاشق چایخوری
- شکر: یک پیمانه
- روغن مایع: یکسوم پیمانه
- خامه ترش: یکدوم پیمانه
تکمیلی
- زمان تهیه : ۳۰ تا ۶۰ دقیقه
- مناسب برای ۶ نفر
طرز تهیه فلن کیک شکلاتی
مرحله اول
ابتدا فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. کارامل را کف قالب میان تهی بریزید.
مرحله دوم
شیر غلیظ شده شیرین، پنیر خامه ای، وانیل، شکر و ۴ عدد از تخم مرغها را درون مخلوط کن با هم ترکیب کنید تا کاملا نرم و یکدست شوند.
مرحله سوم
پودر کیک شکلاتی را با ۳ عدد تخم مرغ باقیمانده، روغن و خامه ترش مخلوط کنید و کف قالب روی کارامل بریزید و پخش کنید.
مرحله چهارم
مایه پنیر خامه ای را به آرامی روی مایه کیک بریزید و قالب را داخل سینی فلزی لبه بلندی قرار دهید و سینی را تا نیم ارتفاع قالب با آب جوش پر کنید. سپس قالب را به مدت حدود یک ساعت در فر بپزید. (این کار به خاطر پخته شدن لایه پودینگ مانند فلن کیک است.)
مرحله پنجم
بعد از این مدت قالب را بیرون آورده و اجازه دهید تا در دمای محیط خنک شود. سپس به مدت ۳ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خنک شود. قالب را در ظرف سرو برگردانید.
مرحله ششم
پس از این مدت قالب را خارج کرده و اجازه دهید در دمای محیط خنک شود. سپس به مدت حدود ۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شود و در ظرف سرو برگردانده و تزیین و سرو کنید. نوش جان!
نکات:
- برای طرح زیباتر میتوانید از قالب های کیک طرح دار استفاده کنید.
- می توانید برای تزئین بروی کیک سس کارامل بریزید.
- شیر غلیظ شده شیرین به صورت قوطی آماده و بعضی فروشگاه ها با اسم شیرعسلی فروخته می شود.
- برای طعم های مختلف دیگر می توانید از پودر آماده کیک استفاده نمایید.