مجله خردکن
طرز تهیه پیتزا میگو ایتالیایی
طرز تهیه پیتزا میگو ایتالیایی
میگو تفت داده شده در کره و سیر روی خمیر پیتزا با یک لایه پنیر طلایی شده،طعم خاص و دلپذیری به پیتزای شما میدهد. با دستور تهیه پیتزا میگو با ما همراه باشید و آن را برای مراسم خاص یا یک شام خانوادگی متفاوت سرو کنید. تجربه خود در سرو و تهیه این پیتزای مخصوص را با ما در میان بگذارید.
مواد لازم
- کره پاستوریزه : چهار قاشق غذاخوری
- میگو : (پوست کنده و پاک شده) نیم کیلو
- سیر : (خرد شده) شش حبه
- نان پیتزا بزرگ : یک عدد
- آب لیمو : دو قاشق غذاخوری
- پنیر موزارلا : (رنده شده) یک پیمانه
- پنیر پارمسان : (رنده شده) یک چهارم پیمانه
- فلفل قرمز : (خرد شده) یک عدد
- نمک و پودر آویشن : به مقدار لازم
تکمیلی
- زمان تهیه : کمتر از ۳۰ دقیقه
- مناسب برای ۴ نفر
طرز تهیه پیتزا میگو ایتالیایی
مرحله اول طرز تهیه پیتزا میگو ایتالیایی
کره را در یک تابه با حرارت متوسط ذوب کنید. سیر، فلفل قرمز و میگو را داخل تابه بریزید و کمی تفت دهید. تقریبا لازم است که هر طرف میگو را یک دقیقه تفت بدهید تا میگوها صورتی رنگ شوند. تابه را از روی حرارت بردارید و آب لیمو آویشن و نمک را به میگوها اضافه کنید.
مرحله دوم
فر را روی دما ۲۶۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا قبل از پخت پیتزا خوب گرم شود.
روی سینی فر یا ظرف پیتزا را کمی چرب کنید و نان پیتزا را رو آن بگذارید. نصف پنیر موزارلا را روی نان پیزا بریزد. میگو و سس کره، لیمو و سیر را کامل روی نان پیتزا پخش کنید و بقیه پنیر موزارلا و پنیر پارمسان را روی آن بپاشید.
مرحله سوم
پیتزا را برای حدود ده دقیقه در فر بگذارید تا پنیر کاملا ذوب شود و لایه رویی آن طلایی شود.
برای سرو میتوانید پیتزا میگو ایتالیایی را بعد از این که کمی خنک شد با جعفری تازه و برشهای لیمو تزیین کنید.
اگر میخواهید انواع مختلف پیتزا را در کنار این پیتزا سرو کنید، طرز تهیه پیتزا چیکن پارمسان و پیتزا رست بیف را هم بخوانید.