مجله خردکن
طرز تهیه پیتزا مارگاریتا خانگی
طرز تهیه پیتزا مارگاریتا
پیتزا مارگاریتا یکی از انواع پیتزاهای خوشمزه و پر طرفدار در جهان است که مانند دیگر پیتزاها اصالتی ایتالیایی دارد. این پیتزای خوشمزه با گوجه فرنگی تهیه می شود و به همین دلیل در بعضی از نقاط جهان با نام پیتزا گوجه فرنگی هم شناخته می شود. بـه منظور تهیه پیتزا مارگاریتا ما از پودر آماده خمیر پیتزا طعم دار که حاوی ترکیبی خاص از ادویه های معطر هست استفاده کردیم.
مواد لازم
- پودر آماده خمیر پیتزا طعم دار : 1 بسته
- سیر: ۲ حبه
- ریحان: ۱۰۰ گرم
- پنیر پیتزا: ۲۵۰ گرم
- گوجه فرنگی بزرگ: ۴ عدد
- نمک، فلفل سیاه و آویشن: به اندازه کافی
تکمیلی
- زمان تهیه : ۳۰ تا ۶۰ دقیقه
- مناسب برای ۲ نفر
طرز تهیه پیتزا مارگاریتا
مرحله اول طرز تهیه پیتزا مارگاریتا
پودر آماده خمیر پیتزا طعم دار رو طبق آموزش روی پاکت درست میکنیم. کف تابه مورد نظر برای پهن کردن خمیر را چرب کرده و کمی آرد میپاشیم سپس خمیر را بصورت یکنواخت و نازک پهن میکنیم کف تابه (من از یک تابه بزرگ استفاده کردم). خمیر رو به مدت ۵ دقیقه داخل فری که از قبل برروی دمای ۲۰۰ درجه تنظیم شده و گرم میباشد قرار میدهیم. در صورت تمایل می توانید برای آشنایی با محصولات خردکن برسادیس و محصول جدید آن که هواپز برسادیس است .
مرحله دوم
گوجه فرنگی ها را می شوییم و روی تخته آشپزخانه به صورت ریز ریز با چاقو خرد می کنیم یا با رنده ریز رنده کنید تا به شکل پوره در بیاید البته روش اول ( خرد کردن گوجه فرنگی ها ) از نظر کیفیت طعم و ظاهر پیتزا بیشتر مورد تایید است. سیر ها را پوست می گیریم و می شوییم و ریز رنده می کنیم و در تابه ای مقداری روغن می ریزیم و حرارت را کم می کنیم و سیر را در آن تفت می دهیم تا طلایی شوند و آنگاه گوجه های خرد شده یا پوره شده را اضافه می کنیم و نمک ، فلفل سیاه روی مواد می پاشیم و مخلوط می کنیم و تفت می دهیم و اجازه می دهیم آب گوجه ها تبخیر شوند.
مقداری از ریحان ها را بر می داریم برای تزئین و باقی آن را در تابه می ریزیم و با مواد مخلوط می کنیم و زیر شعله را خاموش می کنیم و اجازه می دهیم تا مایه کمی سرد شود و آن وقت مایه را روی خمیر پیتزا می ریزیم و با قاشق روی تمام خمیر پهن می کنیم.
مرحله سوم
و به مدت ۱۰ دقیقه پیتزا را داخل فر که از قبل روشن کرده بودیم قرار می دهیم تا نیم پز شود. پس از گذشت این زمان پیتزا را از فر در می آوریم و پنیر پیتزا روی آن می ریزیم و ریحان هایی که برای تزئین کنار گذاشته بودیم را روی پنیر می ریزیم
مرحله چهارم
و مجددا به مدت ۱۵ دقیقه دیگر پیتزا را داخل فر قرار می دهیم تا هم پخت پیتزا کامل شود و هم اینکه پنیر آب شود و طلایی. پیتزا آماده شده را از فر خارج می کنیم و روی آن آویشن می پاشیم و با سس کچاپ سرو می کنیم. نوش جان
نکات طرز تهیه پیتزا مارگاریتا :
- خمیر پیتزا خود را شما میتوانید با پودر آماده خمیر پیتزا آماده کنید.