مجله خردکن
طرز تهیه پنکیک موز و دراچین
پنکیک موز، صبحانهای سبک و خوشمزه برای روزهای تعطیل است. طعم و عطر فوقالعاده موز، داشتن شیرینی طبیعی، آسانی و سادگی از ویژگیهای این صبحانه جذاب هستند. به علاوه، با یکبار امتحان کردن آن خواهید دید که یکی از انتخابهای همیشگی کودکتان خواهد بود. در ادامه طرز تهیه پنکیک موزی توسط پودر پنکیک با طعم موز محصول جدید صنایع غذایی را به شما آموزش دادهایم.
مواد لازم
- پودر پنکیک موزی: یک بسته
- تخم مرغ: 2 عدد
- شیر: 1 لیوان
- روغن: 1 قاشق غذاخوری
- موز: 2 عدد
- پودر دارچین: 1 قاشق غذاخوری
تکمیلی
- زمان تهیه : ۳۰ تا ۶۰ دقیقه
- مناسب برای ۴ نفر
طرز تهیه پنکیک موزی
مرحله اول
یک عدد موز را درون ظرفی ریخته با چنگال له کنید؛ یا آنها را درون مخلوطکن بریزید تا خوب هم بخورد و تبدیل به پورهای نرم و خمیری شود.
مرحله دوم
پودر پنکیک با طعم موز را در ظرف گودی ریخته و با پوره موز، شیر، روغن و تخم مرغ به مدت ۳ دقیقه (۱ دقیقه با همزن برقی) مخلوط نمایید.
مرحله سوم
تابه نچسبی را روی شعله ملایم قرار دهید تا کاملاً داغ شود و به اندازه ۱ ملاقه از مایه را در آن ریخته تا به شکل دایره در بیاید.
مرحله چهارم
زمانی که حباب هایی روی پنکیک مشاهده گردید به وسیله یک کفگیر پلاستیکی آن را برگردانید تا طرف دیگر پنکیک هم به رنگ قهوه ای روشن در بیاید.
مرحله پنجم
برای تزیین این پنکیک از یک موز (و یا هرمیوهای که دوست دارید، توتفرنگی نیز میتواند انتخابی فوقالعاده باشد). استفاده کنید. آن را حلقه حلقه ببرید و همراه با شیره مربا یا سیروپ مورد علاقهتان،
نکات:
- برای تهیه پنکیک نیازی به ریختن روغن در تابه نیست.
- بشقاب پنکیک را میتوانید با انواع میوه فصل، خامه تزیین کنید.
- برای طعم های مختلف دیگر می توانید از پودر آماده پنکیک استفاده نمایید.