مجله خردکن
طرز تهیه فیش اند چیپس به سبک انگلیسی
فیش اند چیپس این غذای محبوب انگلیسی را این بار در رستوران نخورید! این غذای فوق العاده که از ماهی و سیب زمینی تهیه می شود را یک بار در منزل تهیه کنید تا برای همیشه شیفته فیش اند چیپس خانگی شوید! فیش اند چیپس مدت هاست که در سراسر جهان طرفداران و عاشقان بی شماری دارد و جای خودش را در دل خیلی ها باز کرده است. البته ناگفته نماند که چشیدن غذا های مناطق مختلف دنیا لذت خاصی دارد و اما امروز نوبت انگلیس است!
مواد لازم
-
آرد: 55 گرم
-
نشاسته: 55 گرم
-
بیکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
-
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
-
دلستر کلاسیک: یک سوم فنجان
-
آّب گازدار: یک سوم فنجان
-
فیله ماهی: چهار عدد
-
سیبزمینی: 900 گرم
-
روغن برای سرخ کردن: به مقدار لازم
تکمیلی
- زمان تهیه : ۳۰ تا ۶۰ دقیقه
- مناسب برای ۴ نفر
طرز تهیه فیش اند چیپس
مرحله اول
درون کاسهای متوسط آرد (دو قاشق غذاخوری از آن را کمار بگذارید) را با نشاسته ذرت و بیکینگ پودر مخلوط کنید. کمی روی آن نمک و فلفل بپاشید و با هم مخلوط کنید.
مرحله دوم
دلستر را کم کم اضافه کنید و با استفاده از چنگال، آرد را هم بزنید. حالا نوبت به اضافه کردن آب گازدار رسیدهاست، آن را هم اضافه کنید و مدام هم بزنید. سپس مایه به دست آمده را به مدت حدودا ۳۰ دقیقه تا یک ساعت در یخچال بگذارید.
مرحله سوم
سیبزمینیها را بشویید و پوست بکنید، آنها را به صورت خلالی خرد کنید. خلالهای سیبزمینی را درون آبکش بریزید و آب سرد آبکشی کنید.
مرحله چهارم
داخل قابلمه، مقداری آب سرد بریزید و خلالها را داخل آن بریزید و اجازه دهید به آرامی بجوشد (حدودا ۳ تا ۴ دقیقه برای اینکار کافی است).
مرحله پنجم
بعد از آنکه کمی جوشید آن را داخل آبکش بریزید، چند دستمال آشپزخانه در بشقاب بگذارید و خلالها را روی آن بچینید و مجددا چند دستمال روی آنها پهن کنید و در یخچال بگذارید.
مرحله ششم
فیله ماهیها را هم روی دستمال آشپزخانه بگذارید تا آبشان خوب گرفته شود، کمی روی آنها نمک بپاشید.
مرحله هفتم
درون ماهیتابه روغن بریزید و صبر کنید تا گرم شود (دمای حدود ۱۷۶ درجه سانتیگراد) سپس خلالهای سیبزمینی را در آن بریزید لازم نیست آنها را تا زمانیکه طلایی شوند سرخ کنید، همین که کمی پختند و رنگشان عوض شد آنها را از داخل روغن خارج کنید.
مرحله هشتم
دو قاشق غذاخوری آردی که از قبل باقی گذاشتید را درون بشقاب بریزید، فیله ها را در آن بغلتانید. آرد اضافی را از روی آنها بتکانید. سپس دو طرف آنها را به مایهای که آماده کرده بودید، آغشته کنید.
مرحله نهم
درون ماهیتابه روغن بریزید و به آرامی هر تکه از فیلهها را تا زمانیکه مایه روی آن ترد و طلایی شود؛ سرخ کنید (حدودا ۸ دقیقه زمان میبرد). هر از گاهی فیلهها را برگردانید تا هردو طرف به صورت یکسان سرخ شود.
بعد از آنکه به خوبی سرخ شدند آنها را از روغن خارج کرده و روی دستمال آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافهشان گرفته شود.
مرحله دهم
حالا نوبت به کامل سرخکردن سیبزمینیها رسیده است، آنها را در روغن با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد تا زمانیکه کاملا طرد و طلایی شوند سرخ کنید (حدود ۵ دقیقه).
نکات:
- می توانید به جای آرد از آرد سوخاری برای غلتاندن نهایی ماهی ها استفاده کنید.