طرز تهیه ساندویچ ماهی ترکی
ساندویچ ماهی ترکی یکی از انواع ساندویچ های خوشمزه و لذیذ و همچنین متفاوت می باشد. ساندویچ ماهی را می توانید برای زمان هایی که از خوردن غذاهای تکراری خسته شده اید و هوس یک ساندویچ متفاوت کرده اید درست کنید. همان طور که می دانید ماهی دارای خواص مفیدی می باشد از جمله سرشار از امگا ۳ می باشد که برای بدن لازم و ضروری است در نتیجه خوردن ماهی در هفته ۱ تا ۲ بار بسیار لازم می باشد. علاوه بر این ماهی دارای اسید های چرب مورد نیاز بدن است و چه خوب که بتوانید آن را دستور پخت های متفاوت تهیه کنید. ساندویچ ماهی ترکیه یکی از معروف ترین نوع ساندویچ ماهی ها می باشد که اگر رفته باشید حتما در خیابان ها دیده اید.
مواد لازم
- ماهی قزل آلا: فیله ماهی ۱ عدد
- پیاز: ۱ عدد
- سیر: ۴ حبه
- نان باگت: ۲ عدد
- گوجه فرنگی: ۱ عدد
- کاهو: به مقدار لازم
- روغن زیتون: ۲ ق غذا خوری
- آب لیمو ترش: ۱ عدد
- زست لیمو: ۱ ق چای خوری
- سبزیجات معطر: به مقدار لازم
- نمک، فلفل سیاه، تخم گشنیز، زردچوبه و پودر پاپریکا و سماق: به مقدار لازم
تکمیلی
- زمان تهیه : ۳۰ دقیقه
- مناسب برای ۲ نفر
طرز تهیه ساندویچ ماهی ترکی
مرحله اول طرز تهیه ساندویچ ماهی ترکی
ابتدا ماهی را خوب با آب سرد بشورید و اجازه دهید آب اضافه آن کشیده شود. سپس لیمو ترش را بشورید و از وسط نصف کنید. سیر ها را بشورید و پوست بگیرید و آن ها را ریز خرد کنید کنار بگذارید. زست لیمو یا همان پوست سبز رنگ لیمو را با چاقو یا رنده به صورت ریز بتراشید. پیاز را بشورید و پوست بگیرید و حلقه ای برش دهید. سپس داخل پلاستیک زیپدار یا ظرف مناسب ماهی های شسته شده را همراه با نمک زیاد و آب لیموی تازه و فلفل سیاه چند ساعت داخل یخچال قرار دهید تا ماهی مزه دار شود. گوجه ها را بشورید و حلقه ای برش دهید. چند برگ از کاهو را بشورید و کنار بگذارید تا آب اضافی آن خارج شود.
مرحله دوم
ماهی را از یخچال خارج کنید و روی ماهی را با چاقو روی ماهی برش دهید. داخل کاسه مناسب سیر را به همراه ادویه که شامل سبزیجات معطر و پودر پاپریکا و تخم گشنیز و زست لیمو را مخلوط کنید تا یک خمیر ایجاد شود. سپس با دست خمیر آماده شده را به همه قسمت ماهی آغشته کنید.
مرحله سوم
چند نکته طرز تهیه ساندویچ ماهی ترکی
- ماهی کپور و ماهی قزل آلا می توانید جایگزین ماهی های ترکی باشد.
- دقت کنید که حتما تیغ و پوست ماهی گرفته شده باشد.
- می توانید داخل ساندویچ از خیار شور هم استفاده کنید.
- در هنگام پخت ماهی می توانید پوست ماهی را جدا نکنید تا با روغن خود ماهی پخته شود و بعد از پخته شدن آن را جدا کنید.
- میتوانید از پودر سوخاری پفکی تمپورا استفاده نمایید.