مجله خردکن
طرز تهیه کوفته انار
طرز تهیه کوفته انار
کوفته انار یکی از انواع کوفته های خوشمزه و محبوب شمالی می باشد که بسیار خوشمزه و خوش طعم است و می توانید همراه با یک پلوی زعفرانی یک وعده کامل را تهیه کنید. کوفته انار نیز گزینه مناسبی برای شب یلدا نیز می باشد. با افزودن کمی نعنا خشک طعم و مزه بسیار خوبی این غذا می گیرد.
شما می توانید بنا به ذائقه خود میزان شیرینی و ترشی این غذا را با رب انار و شکر تنظیم کنید.
مواد لازم کوفته
-
گوشت چرخ کرده: ۴۰۰ گرم
-
آرد سوخاری: ۱ ق غذا خوری
- پیاز بزرگ: ۱ عدد
- گردو آسیاب شده: ۳ ق غذا خوری
- رب انار: ۱ ق غذا خوری
- تخم مرغ: ۱ عدد
- نعنا خشک: ۱/۲ ق غذا خوری
- نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز: به مقدار لازم
- انار برای تزئین: به مقدار لازم
مواد لازم سس کوفته
- پیاز: ۱ عدد
- گردو خرد شده: ۱/۲ پیمانه
- رب گوجه فرنگی: ۱ ق غذا خوری
- رب انار: ۲ ق غذا خوری
- آب: ۲ پیمانه
- آب انار: ۱ پیمانه
- نمک، فلفل سیاه: به مقدار لازم
تکمیلی
- زمان تهیه : ۳۰ تا ۶۰ دقیقه
- مناسب برای ۴ نفر
طرز تهیه کوفته انار
مرحله اول طرز تهیه کوفته انار
ابتدا پیاز را پوست گرفته و رنده ریز بزنید و آبش را بگیرید سپس به همراه گوشت چرخ کرده و تخم مرغ و دیگر مواد به همراه ادویه ها مخلوط کنید و مواد را خوب ورز دهید تا مسنجم شود سپس به اندازه یک گردو از مواد برداشته و در دست به آن شکل دهید و داخل سینی قرار دهید و برای ۱ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا به انسجام کافی برسد.
مرحله دوم
کوفته ها را بعد از گذشت ۱ ساعت از یخچال خارج کنید. داخل تابه کمی روغن ریخته و کوفته ها را داخل تابه با روغن داغ سرخ کنید و بعد از سرخ کردن از تابه خارج کنید.
مرحله سوم
پیاز سس را نگینی ریز یا رنده ریز بزنید و کمی تفت دهید سپس گردوی خرد شده را اضافه کنید و کمی تفت داده تا بوی خامی گردو از بین برود سپس در ادامه رب گوجه را اضافه و تفت داده تا بوی خامی رب از بین برود در ادامه رب انار را نیز اضافه و تفت داده و در انتها آب و آب انار و کمی نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و حرارت را بالا ببرید تا به جوش بیاد.
مرحله چهارم
وقتی که سس به جوش آمد کوفته های سرخ شده را به آرامی داخل سس قرار دهید و درب قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید و برای ۳۰ الی ۴۰ دقیقه اجازه دهید سس غلیظ و خورش به روغن بیفتد سپس به همراه برنج میل کنید. نوش جان
نکات طرز تهیه کوفته انار:
- مزه و طعم این کوفته ها کمی ترش مزه هستند می توانید به دلخواه در انتها پخت کمی شکر اضافه کنید.
- بهتر است برای تهیه سس گردوها را خیلی ریز نکنید.
- می توانید در انتها کمی نعنا خشک روی خورشت بریزید.
- بهتر است از آب انار تازه و طبیعی استفاده کنید آب انارهای آماده دارای شکر هستند و برای این کوفته مناسب نیستند.